MİLLET KORONA DERDİNDE BAŞKAN SANDAL SAKAL DERDİNDE

MİLLET KORONA DERDİNDE BAŞKAN SANDAL SAKAL DERDİNDE
14 Nisan 2020 - 18:38 - Güncelleme: 14 Nisan 2020 - 23:54
MİLLET KORONA DERDİNDE BAŞKAN SANDAL SAKAL DERDİNDE

BUMU HABERCİLİK? HABER:AZİZ TEKİN



İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın Sakal Haberi Haberlik oldu.

İzmirin en çok okunan haber sitelerin birinde bugün denk geldiğim bir yazı ilgimi çekti sıradan bir İzmirli olarak soruyorum.

Her şey bitti sakal meselesi mi başladı.



Bırakın bu haberleri Koronadan dünya yıkılıyor. Ülkemizde zor bir süreç geçiyor Esnaf dertli vatandaş dertli sizler İzmir'in sevilen gazetecileri sakal haberinizi hiç mi hiç bir izmirli olarak doğru bulmuyorum. Çıkın izmir sokaklarında vatandaşı dinleyin esnaf perişan Bu haber size yakışmadı



Başkan Serdar Sandal'ında bu haberi sosyal medya hesabında paylaşması dün haber paslaşıldı bugün haber yapıldı gibi algılandı. CHP Genel Merkezi ve il Başkanı Deniz Yücel bu konuya da el atmalı.

BAŞKAN SERDAR SANDAL'IN SOSYAL MEDYA HESABINDAKİ HABERİ OLAY OLDU



İzmir’in en çok okunan siteninin yazarının haberin başlığında biraz sanki diğer başkanlara laf çakması var gibi Başkan imaj değiştirse ne olur değiştirmese ne olur bırakın olduğu gibi kalsın. Yarında Sakalı kesti haberi yaparsınız. Başkan Serdar Sandal'ın Sakalı bir şekilde poz vermesi dikkatlerden kaçmadı.



Başkan dediğin halkın karşısında kılık kıyafet ve sakal temiz traşıyla halkın karşısında olmalı Bayraklı'yı temsil eden birine yakışmadı SAKAL VAR MASKE YOK Bırakın başkanın sakalını makalını başkan çıksın başkan sosyal demokrat belediyecilik örneğini sokakda vatandaşa versin çalışsın hizmet etsin toplumun taktir ettiği bir başkan olsun.



Belediye Başkanlarından Tunç Soyer’i Utku Gümrükçü’yü Serdar Aksoy’u, Abdül Batur’u Erhan Kılıç’ı Mustafa Kayalar’ı Mustafa İduğ ve İZMİRİN 29 BELEDİYE BAŞKANINI ÖRNEK ALSIN Çağdaş bir ilçenin Belediye Başkanına yakışmadı.  HABER AZİZ TEKİN



KONUŞULAN İŞTE O HABER Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın Sosyal Medya hesabında paylaşıldı.



İŞTE O HABER

















 
Bu haber 8621 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 2 Yorum