BUCA'DA PANİK DEĞİL SEFERBERLİK KAZANDI.

BUCA'DA PANİK DEĞİL SEFERBERLİK KAZANDI.
14 Nisan 2020 - 18:31 - Güncelleme: 14 Nisan 2020 - 18:38
Reklam
BUCA'DA PANİK DEĞİL SEFERBERLİK KAZANDI.

Yeni tip Korona virüs Covid-19 salgınını önlemek amacıyla uygulanan iki günlük sokağa çıkma yasağı süresince Buca’da yetkili kurumlar vatandaşları yalnız bırakmadı. Kaymakamlık, Belediye ve ilgili kurumlar teyakkuza geçerek vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için adeta seferber oldu.


Sokağa çıkma yasağının başladığı 11 Nisan gece yarısından itibaren Buca Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Gruplarıyla, Buca Belediyesi de Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerle Buca'nın her yerinde vatandaşların ihtiyaçlarını karşıladı. Buca Kaymakamı Faik Arıcan ve Buca Belediye Başkanı Av.Erhan Kılıç da çalışmaları yerinde takip ederek sahada görevli olan ekipleri bir an olsun yalnız bırakmadı.Buca'nın İzmir'in en büyük ilçesi olması ve 500 bin'i aşan nüfusu nedeniyle talepleri karşılamada zaman zaman gecikmeler yaşansa da Bucalı vatandaşlar bu olağanüstü süreçte kurumların gösterdikleri performansa tam not verdi. Bucalılar Kaymakamlık ve Belediye çalışanlarıyla tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

ÇALIŞMALARA MECLİS ÜYELERİ DE KATILDI

Buca’da yapılan çalışmaların en aktif üyelerinden biri olan Buca Belediyesi Meclis üyesi ve AK Parti grup sözcüsü Ziya Aksu tün dünyanın olağanüstü bir süreçten geçtiğini belirtti. . Yaşanan günlerin tarihi zamanlar olduğunu vurgulayan Aksu şunları söyledi. “Tüm insanlığın en zor zamanlarından birine tanık oluyoruz. Bizler bu kentin görev verdiği isimler olarak böylesine zorlu bir süreçte sadece tanık olamayız elimizden geleni hatta daha fazlasını yapmak zorundayız Buca’da gerek kaymakamlık gerekse belediyemizin yaptığı çalışmalara katılarak hemşerilerimize destek veriyoruz. Şu an vatandaşların tek düşünmesi gereken salgından etkilenmeden hayatlarına devam etmeleri bizler de bu süreçte onların güvenliği için tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız.”


BUCALI GAZETECİLER DE ÇALIŞMALARA DESTEK OLDU.

Yapılan çalışmaları sahada takip eden Bucalı gazeteciler de haberlerini hazırladıktan sonra yapılan çalışmalara gönüllü olarak katıldılar.Görevlilerle birlikte yardım çalışmalarına katılan Mustafa Çetin ve Aziz Tekin Gazeteci olarak kamu görevi yaptıklarını Bucalıların sağlığının herşeyden daha önemli olduğuna inandıkları için de çalışmalara bizzat katılmak istediklerini belirttiler.


Bu haber 1994 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum