METEMO'DAN EMLAK SEKTÖRÜNE DAMGA VURACAK İŞ BİRLİĞİ

METEMO'DAN EMLAK SEKTÖRÜNE DAMGA VURACAK İŞ BİRLİĞİ
08 Aralık 2021 - 08:47
METEMO’DAN EMLAK SEKTÖRÜNE DAMGA VURACAK İŞ BİRLİĞİ
METEMO İLE KTEB ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANACAK
BAŞKAN CANPOLAT’TAN KKTC MERSİN BAŞKONSOLOSU MENDELİ’YE ZİYARET
Mersin Tüm Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sinan Canpolat, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli’yi ziyarette bulundu.
Mersin Tüm Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sinan Canpolat'ın mesajı şöyle:
"Kıymetli Meslektaşlarım!
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Mersin Başkonsolosumuz Zalihe Mendeli ile Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği'nin (KTEB) talebi üzerine temaslarda bulunduk. Bu temaslarda Kıbrıslı meslektaşlarımızla ortak bir zeminde yapabileceğimiz Toros Üniversitesi ile yapmış olduğumuz ikili iş birliği protokolü kapsamında mesleki eğitimler, fuar organizasyonları, karşılıklı gayrimenkul satışları, yatırımcı yönlendirilmesi, bürokratik engellerin aşılması ve daha çeşitli birçok konuda en kısa zamanda METEMO (Mersin Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası) ve KTEB (Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği) arasında karşılıklı iş birliği protokolü imzalamaya karar verildi. Şimdiden her iki tarafa hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.
Başkonsolosumuza bizlere göstermiş oldukları yakın ilgi, alaka ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür eder, başarılar dilerim." dedi.
 
Bu haber 1186 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum