İzmir'de yaşayan Afyonkarahisarlılar kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi

İzmir'de yaşayan Afyonkarahisarlılar kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi
08 Aralık 2021 - 08:42
Reklam
İzmir’de yaşayan Afyonkarahisarlılar kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal İzmir’de yaşayan Afyonkarahisarlıları yalnız bırakmadı
Ege Bölgesi Afyonkarahisarlılar Federasyonu ve İzmir Bayraklı Afyonkarahisarlılar Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği İzmir’de yaşayan Afyonkarahisarlıları kahvaltı etkinliğinde buluşturdu. Bayraklı Belediyesi Havuz restoran’da gerçekleşen ve çok sayıda davetlinin katıldığı etkinliğe CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP İzmir il başkan yardımcısı İsmail Üzer, CHP İzmir il başkan yardımcısı Erol Mutlu, CHP Gaziemir İlçe başkanı Kasım Özkan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gediz Şube Müdürü Kemal Elitaş, Bayraklı Belediye başkan yardımcısı Ahmet Acar, İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği Başkanı Haydar Özkan, Türkiye Afyonkarahisarlılar Platform Başkanı Mehmet Ali Danışman, Ege bölgesi Afyonkarahisarlılar Federasyon başkanı Veysel Alakuzu, İzmir Bayraklı Afyonkarahisarlılar Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği başkanı Zeliha Aydoğuş ve İzmir’de yer alan 27 Afyonkarahisar derneğinin dernek başkanları, yönetimi, ve üyeleri katıldı.

Burcu Köksal “Ülkemizin Neresinde Hangi İlinde Olursa Olsun Tüm Afyonkarahisarlılar’ın Vekiliyim”

Bu vekillik makamı sizin makamınız size bir telefon kadar yakınım.”

Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda konuşan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, “ Afyonkarahisar zaferin kazanıldığı topraklardır. Havası sert insanı merttir. Tarihi, kültürü, gelenek ve göreneklerinin yanı sıra gastronomi kenti olan Afyonkarahisar’ımız turizmi ile aldığı hizmetin daha fazlasını hak ediyor. Afyonkarahisar’ımızı bir turizm kentine dönüştürmekte kararlıyız. Bütün hizmetleri alması için var gücümüzle enerjimizle çalışıyor çalışmaya devam edeceğiz. Sadece Afyonkarahisar sınırlarında yaşayan hemşirelerimin vekili değilim. Ülkemizin neresinde hangi ilinde olursa olsun tüm Afyonkarahisarlılar’ın vekiliyim. Bugün güzel şehrimizden ayrılmak zorunda kalıp İzmir’de ekmeğini kazanmak için çalışan Afyonkarahisarlı hemşirelerimin ne sorunu sıkıntısı varsa çözmek ve meclise taşımak için buradayım. Bu vekillik makamı sizin makamınız size bir telefon kadar yakınım hiç çekinmeden sıkılmadan arayıp derdinizi sorunlarınızı bildirebilirsiniz. Bu tür etkinliklerimizi arttıralım birbirimizi tanıma ve kaynaşmak fırsatı veren bu güzel organizasyon da emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.


Afyonkarahisar’ın tüm güzelliklerini Türkiye ve Dünyaya tanıtacağız
Köksal’ın konuşmasından sonra söz alan Türkiye Afyonkarahisarlılar Platform başkanı Mehmet Ali Danışman “ Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürü ile zengin bir yer olmasının yanı sıra termal kentidir. Turizm kentidir. Aynı zamanda bir gastronomi kentidir. Tüm Türkiye ve dünyaya bu güzellikleri tanıtacağız. Tanıtım hazırlıklarına başladık 2022 haziran ayında İzmir Fuarında bir etkinliğimiz olacak ve 4 gün sürecek bu etkinliğimizde yöresel lezzetlerimiz, kadınlarımızın yaptığı ürünler, sürprizler ve konuk sanatçılarımız konserler verecek. Tüm hemşehrilerimizi etkinliğimize bekliyoruz. Dedi.
Aydoğuş “Biz Afyonkarahisarlılar birlikte oldukça hiçbir güç bizim karşımızda durmaz.”
İzmir Bayraklı Afyonkarahisarlılar Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği başkanı Zeliha Aydoğuş’da konuşmasında “Burada sizlere ev sahipliği yapmaktan son derece keyif aldım özlenen bir tablo ve devamını getirmekte kararlıyız. Biz Afyonkarahisarlılar birlikte oldukça hiçbir güç bizim karşımızda durmaz. Birbirimize sahip çıkalım. Bir hemşehrimiz zor durumda ise onun yanında olalım destek verelim. Daha iyi yerlere gelmesi için üstümüze düşen ne varsa onu görev bilelim. Böyle yaparak birlikteliğimizi güçlendirebiliriz. Dernek olarak sosyal yardımlarda bulunuyoruz. Yönetimdeki arkadaşlarla sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Ülkemizin çıkarlarına karşı gelmedikçe her kurum ve siyasi partiye kapımız açık. Tüm hemşerilerimizi derneğimize bekleriz. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve her derdimize koşan Afyonkarahisar’ımızn topuklu efesi Burcu Köksal’ vekilime bizleri kırmayıp buralara kadar geldiği ve onurlandırdığı için teşekkür ediyorum. Bu ziyaretle sadece etkinliğimize katılmış olmadı aynı zamanda dernek başkanları ve yöneticileri vasıtasıyla İzmir’de yaşayan Afyonkarahisarlılar’ın sorunlarını dinleyip çözüm üretmek için notlarını aldı. Meclise taşınması gereken konuları da meclise taşıyacak. O bizim yanımızda olduğunu fazlasıyla hissettirdi. Bizde onun yanındayız. Bugüne kadar kim Afyonkarahisarlılara ve Afyonkarahisar’ımıza hizmet ettiyse ve etmeye devam ediyorsa hepsine teşekkür ederim. Dedi.

Konuşmaların ardından söz alan dernek başkanları CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal’a sorunlarını ve dilek temennilerini bildirdi. Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Etkinliğin ardından Bornova Altındağ’da dernek açılışına katılan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal’ı partililer ve hemşehrileri yalnız bırakmadı. Afyonkarahisar Akçaşar Köyü Kültür ve Dayanışma Derneğinin açılışına Köksal’ın yanı sıra CHP İzmir Milletvekili Mahir Poplat, CHP Bornova ilçe başkanı Ertürk Çapın, Bornova Eski Belediye Başkanı Olgun Atilla, CHP Gaziemir İlçe başkanı Kasım Özkan, İzmir’de yer alan Afyonkarahisar Dernek başkanları ve çok sayıda Akçaşar köyü sakinleri katıldı. 
 
Bu haber 1224 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum