Mandalin Cafe açılıyor!

Mandalin Cafe açılıyor!
14 Temmuz 2020 - 14:21
Reklam
Reklam
Mandalin Cafe açılıyor!

 

Vatandaşların kaliteli gıdaya daha uygun fiyatlarla ulaşması için çalışmalar yürüten Narlıdere Belediyesi, Sahilevleri’nde, belediyeye ait ilk ‘Aile Çay Bahçesi’ olan Mandalin Cafe’yi 17 Temmuz Cuma günü, saat 19.30’da hizmete açacak. Tesiste, her türlü gıda ve tüketim ürünü satışa sunulacak. Başkan Ali Engin “Vatandaşlarımızın, kaliteli gıdaya uygun fiyatlarla ulaşması için çalışmalarımız sürecek” dedi.

 

AÇILIŞ CUMA GÜNÜ, 19.30’DA

Narlıdere Belediyesi tarafından Sahilevleri’nde yapımı tamamlanan Mandalin Cafe, 900 metrekarelik alan üzerinde inşa edildi. Açık ve kapalı bölümlerden oluşan kafede, self servis sistemi uygulanacak. Çay, kahve, tatlı, aperatif yiyecekler ve ekonomik kahvaltı seçenekleri vatandaşlarla buluşacak. Tesis 17 Temmuz Cuma günü saat 19.30’da Sahilevleri Migros yanında hizmete girecek.

 

“HERKESİ BEKLİYORUZ” 

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Narlıderelilere kaliteli gıdaları daha uygun fiyatlara sunabilmek ve her kesimden insanı sahil bandında buluşturabilmek için hazırladığımız aile çay bahçemiz Mandalin Cafe’nin açılışına, sosyal mesafe ve maske kuralına uygun olarak herkesin katılımlarını bekliyoruz” dedi.

 
Bu haber 1368 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum