Desteğimiz bundan sonra da devam edecek

Desteğimiz bundan sonra da devam edecek
21 Ocak 2019 - 17:04
Desteğimiz bundan sonra da devam edecek

 

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, kamu kurumları ile özel sektör temsilcilerine ziyaretlerini sürdürüyor. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Karsoy İnşaat Sahibi Kadir Karabulut ve firma çalışanları, Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, PTT Başmüdür Vekili Baki Yılmaz, Gülkent PTT Merkez Müdürü Nazmiye Zeynel, Türk Telekom İl Müdürü Hasan Sancar ve kurum çalışanlarını ziyaret etti.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Karsoy İnşaat firmasını ziyaretinde, şehirdeki inşaat sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Belediye meclisi üyeleriyle birlikte Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman ve müdürlük çalışanlarını ziyaret eden Başkan Günaydın, burada Isparta’ya ilişkin yapılan ağaçlandırma çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve beraberindekiler ayrıca PTT Başmüdür Vekili Baki Yılmaz, Gülkent PTT Merkez Müdürü Nazmiye Zeynel, Türk Telekom İl Müdürü Hasan Sancar ve kurum çalışanlarını ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Başkan Günaydın, şehrin gelişimi noktasında yapılan her türlü çalışmayı desteklediklerini ve bu desteklerinin bundan sonra da devam edeceğini aktardı.

 
Bu haber 2340 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum