EMEĞİN ADAYI GEDİZ'DE

EMEĞİN ADAYI GEDİZ'DE
26 Mart 2024 - 10:10
EMEĞİN ADAYI GEDİZ'DE

Emek Partisi Buca Belediyesi Başkan Adayı Nefise Selçuk, partili arkadaşlarıyla birlikte Buca'nın en yoksul mahallelerinden olan Gediz mahallesinde seçim çalışmlarına devam etti.

Gedizli Halkın Sesi Oldu!

Seçimsiz bir seçim olmasın diye emeğin adayları, emekçi halkın yanında olmaya devam ediyor. Buca'da Gediz mahallesinde yaptığı seçim çalışmasını sosyal medya üzerinden paylaşan Emek Partisi, Gedizli halkın unutulduğunu ve sesini duyurmak için hiç bir makam sahibine ulaşamadıklarını gösterdi. Emek Partisi yaptığı paylaşımda:

''Geçtiğimiz gün partimizin Buca Belediye Başkan Adayı Nefize Selçuk (@nefizeselcuk) ile Gediz Mahallesi'nde bildiri dağıtımı gerçekleştirdik.
Tartışmalarda öne çıkan konulardan birisi Gediz'in çarpık kentleşmiş ve çoğunlukla yoksul bir mahalle olmasından ötürü belediyelerin kentleşmeye ve mahallelere bakış açısı oldu. Bir mahalleli "İnan ki kimse bizimle ilgilenmiyor. Bırakın belediye başkanını biz muhtarımıza bile ulaşamıyoruz. Bizim evlerimiz yolun diğer tarafında görünüyor, yıllardır onu dahi çözdüremiyoruz." diyerek seçilenleri yalnızca seçim döneminde görebildiklerini, her türlü sorunlarına kayıtsız kalındığını belirtti.
Bizler de bu durumu değiştirecek olanın yalnızca halkın örgütlü bir şekilde bir araya geldiği, mahallesinde, fabrikalarında, atölyelerinde halk meclisleri kurduğu ve belediye başkanını yönetiminden memnun olmadığında geri çağırabildiği bir belediyecilik anlayışı olabileceğini vurguladık.'' diyerek Gediz mahallesi sakinlerine seçimsiz olmadıklarını gösterdiler.
Bu haber 826 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum