BUCA'DA 2 BİN KİŞİLİK İFTAR

BUCA'DA 2 BİN KİŞİLİK İFTAR
25 Mart 2024 - 14:23
BUCA’DA 2 BİN KİŞİLİK İFTAR
BUCA MECLİS ÜYESİ ADAYI SİBEL ERTÜRK’ÜN İFTARINA YOĞUN KATILIM
Cumhur İttifakı Buca Belediye Meclis Üyesi Adayı Sibel Ertürk, Ramazan ayı nedeni ile Buca’da 2 bin kişilik iftar yemeği verdi. Belediye Meclis Üyeliği gibi büyük sorumluluk isteyen bu görev için hem kendisi, hem de Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin için destek isteyen Ertürk, “Buca’yı hayata geçireceğimiz projelerle daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için buradayız. Desteklerinizle birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Buca ilçesi Kozağaç Mahallesi’nde, Cumhur İttifakı Buca Belediye Meclis Üyesi Adayı Sibel Ertürk’ün ev sahipliğinde iftar programı düzenlendi. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftar yemeğinde vatandaşların yanı sıra birçok partili de yer aldı. Ramazan ayının yardımlaşma, bolluk ve bereket ayı olduğuna dikkat çeken Cumhur İttifakı Buca Belediye Meclis Üyesi Adayı Sibel Ertürk, iftardan sonra yaptığı konuşmasında çok sevdiği Buca ilçesine hizmet etmek için belediye meclis üyeliği görevine talip olduğunu ifade etti.
 DESTEK TALEP ETTİ
Çıktıkları bu hizmet yolculuğunda hem kendisi, hem de birlikte yol yürüdüğü Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin için Bucalılardan destek talebinde bulunan Ertürk, “Değerli hemşerilerim başta olmak üzere, iftarımıza katılan ve beni yalnız bırakmayan akraba ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bizlerden samimi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen siz mahallemiz insanlarını ve Buca’yı çok seviyorum. Bizim tek hedefimiz, tek derdimiz Buca’yı hayata geçireceğimiz projelerle daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek. Belediye Meclis Üyeliği gibi büyük sorumluluk isteyen bu görevde partili, partisiz tüm hemşerilerimden hem kendim, hem de Cumhur İttifakı Adayımız Sayın Adnan Öztekin için destek istiyorum. Desteklerinizle güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

 İZMİR VE BUCA’NIN SON ŞANSI
AK Parti 25. dönem İzmir Milletvekili ve Buca Belediyesi eski Başkanı Cemil Şeboy da, Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin’e kefil olduğunu ve desteklediğini söyledi. Belediye Başkanıyken 15 yıl önce bıraktığı Buca’nın sürekli geriye gittiğini, belediye başkanlığı seçimlerinin aynı zamanda doğumdan ölüme kadar vatandaşların ihtiyaçlarının karşılandığı bir seçim olduğunu vurgulayan Şeboy, “Genel seçimlerde fikriniz nedir karışmam ama belediye seçimleri sizler ve bizler için çok önemlidir. Çünkü sizler doğumdan ölüme kadar her türlü hizmette yanınızda olacak, mahallenize, sokağınıza ilçenize hizmet edecek kişileri seçeceksiniz. Soruyorum Buca Gölet ne oldu? Mevlana Tesisleri ne oldu? Forbes Caddesi bıraktığımız gibi mi kaldı? Ne hale getirdiler. Şimdi maalesef Buca'da 15 yıl geriye gittik. Bu Buca’nın hatta İzmir’in son şansı. İnşallah AK Parti bu dönemde iktidara gelir, İzmir kurtulur, Buca kurtulur. İşte bakın bu mahalleden, sizlerin dilinden anlayan Sibel kardeşimizi bulduk, çıkardık. Benim görevimde bundan sonra iyi insanları, çalışkan insanları siyasete dahil etmek. Çünkü ölünceye kadar siyaset yapacak halimiz yok” dedi.
Bu haber 778 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum