Bu proje ile 'Kardeşlik' bağları daha da pekişiyor

Bu proje ile 'Kardeşlik' bağları daha da pekişiyor
27 Ocak 2021 - 11:56
Bu proje ile ‘Kardeşlik’ bağları daha da pekişiyor

Türk ve Azeri Eğitim KurumIarı tarafından düzenlenen "Birlikte Daha Güçlüyüz" e-Twinning Projesi ile Türkiye ve  Azerbaycan arasındaki kardeşlik ilişkilerine güçlü bir boyut kazandırıldı.

Kuruculuğunu Mustafakemalpaşa Anaokulu Müdür Yardımcısı Cemile Muslu ile Orhangazi 125.Yıl Anaokulu Müdür Yardımcısı Nurdoğan Çevik’in yaptığı “Birlikte  Daha Güçlüyüz “adlı e-Twinning projesiçalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Azerbaycan’daki eğitim kurumlarının ortaklığı ve Türkiye’nin çeşitli illerinden katılan on  eğitim kurumu  ile birlikte eğitimin uzaktan  sürdüğü pandemi sürecinde de çalışmalara ara verilmedi.Proje kapsamındaki öğretmen ve öğrenciler belirli aralıklarla çevrimiçi etkinliklerde buluşup duygu ve düşüncelerini ifade ederken iletişim ve işbirliği içinde etkinliklerini sürdürüyor. Projede yer alan öğretmen öğrenci ve velilerin de destekleriyle, birbirinden farklı birçok etkinlik yaparak öğrencilerin iki ülke kültürü hakkında bilgi edinmesini sağlanırken, birlik beraberlik ve kardeşlik bağları daha da kuvvetlendirip vatan ve bayrak sevgileri de pekiştiriliyor. Ayrıca proje sayesinde İki ülke öğrencileri birbirlerinin gelenek ve görenekleri, yaşam kültürleri hakkında eğitilirken daha sağlıklı bilgiye sahip olmaları hedefleniyor.

Bu haber 1295 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum