YILMAZ ÖZDİL: ''CHP TARİHİNİN EN ÇAPSIZ GENEL BAŞKANI''

YILMAZ ÖZDİL: ''CHP TARİHİNİN EN ÇAPSIZ GENEL BAŞKANI''
07 Mart 2024 - 10:05
YILMAZ ÖZDİL: ''CHP TARİHİNİN EN ÇAPSIZ GENEL BAŞKANI''

 Gazeteci Yılmaz Özdil kendi sosyal medya hesaplarında  paylaştığı videoda CHP genel başkanı Özgür Özel'i sert sözlerle eleştirdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa mitinginde Ekrem İmamoğlu'nu işaret ederek ''Türkiye'yi sevenlerden oy istiyoruz. Askerliğini bedelli yapanlardan değil.'' demişti. Sonrasında sadece Ekrem İmamoğlu değil bir çok ismin askerliğini bedelli yaptığı ortaya çıktı. Özgür Özel'in bu konuşması hem parti içinde hemde iktidar ve diğer partiler tarafından tepki almıştı.

Yılmaz Özdil, Özgür Özel'in bu konuşmasına tepkisiz kalamadı. Youtube ve diğer sosyal medya hesaplarında paylaştığı videosunda;
''BU ÖZGÜR ÖZEL GERÇEKTEN CHP TARİHİNİN EN ÇAPSIZ GENEL BAŞKANI. ÇIKTI MANİSA MİTİNGİNDE KÜRSÜYE 'BİZ TÜRKİYE'Yİ SEVENLERDEN OY İSTİYORUZ. ASKERLİĞİNİ BEDELLİ YAPMIŞLARDAN DEĞİL.' HALBUKİ ŞAHSİ AVUKATINI ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YAPTI. SONRA O ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYININ DA ASKERLİĞİNİ BEDELLİ YAPTIĞI ORTAYA ÇIKTI. HEM ASKERLİĞİNİ BEDELLİ YAPANLARDAN OY İSTEMİYORSUN HEM DE ASKERLİĞİNİ BEDELLİ YAPMIŞ ADAYA OY İSTİYORSUN'' diyerek yarattığı tutarsızlığı sert bir şekilde eleştirdi. Ardından  Özgür Özel için ne kadar az konuşursa o kadar iyi ifadelerini kullandı.
Bu haber 889 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum