YEREL SEÇİMLERİN 2. YILINDA KINIK'TA SON DURUM...

YEREL SEÇİMLERİN 2. YILINDA KINIK'TA SON DURUM...
23 Şubat 2021 - 14:25
31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerin 2. yılında, İzmir'de ve İzmir ilçelerinde Belediye Başkanlarının karnesi kamuoyu araştırmamız 17 Mart 2021 Çarşamba günü Kınık'ta Başkan Sadık Doğruer'i Kınık'lılara soruyoruz. Kameralarımız kayıtta, mikrofon Kınık halkında!
Bu haber 4526 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 4 Yorum
  • Erol GÖKÇEN
    2 yıl önce
    Kınık Belediye Başkanımız Sayın Dr Sadık DOĞRUER Bir Kınıklı olarak Buradaki Habere yorum Yapmadan Geçersem Şahsında Sadık Başkanın Hakkını Yemiş olurum.Abartmıyorum Kınık Ve Mahalleleri Onun Başkanlık Faaliyetlerinden Sonra Adeta Evrim Değiştirdi Seçim kampanyası Döneminde Ne Söz verdiyse Hepsini Hayata Geçirdi Son Seçimde vermiş olduğu Sözlerini ise Teekk tek Hayata Geçiriyor. Burada Doğup Büyüyen Biri Olmamasına Rağmen Sanki Burada Dünyaya gelmiş Çocukluk Hayallerini İlçemizde Hayata Geçiriyor Diyeceğim. Kaldıki İlçemiz Yıllardır Müthiş bir Katı Siyasi Görüşe Sahiptir. Başkan İktisadi Siyasi İlmi Ve 21ci Yüzyıl Görüşü ve Hizmet Anlayışı İnsana Hizmetin Hakka Hizmet olduğu Gerçeği Desturuyla Tüm Siyasilerin Taktiri Ve Oylarıyla zaten Kınık Halkından Yetkiyi Aldı. Biz Ondan Razıyız Rabbimde Razı olsun İnşallah. En Güzeli İse Şudur Belirtmek İsterim Memleketin ve Milletin Menfaatine Nerreden ve Kimden gelirse gelsin Fikir ve Projelere Herdaim Sahiplenen Yapısı ile Adet Gelenek Görenek ve Töresine Adı Gibi Sadık Oluşuyla Adını Taşıyan Bir Şahsiyet. Kendisini Tanımaktan Ve bu Hizmetlerine de Şahit olmanın Verdiği Huzurla Kendisinin Taktire Şayan mümtaz Bir Bey Efendi olduğunu Burdan Belirtmek İsterim. Cümleten Selam ve Dua ile.
  • Cengiz sezer
    3 yıl önce
    İlçemize hastane yaptı daha ne olsun Kınık halkının gönlünü kazandı ömrün uzun olsun başkanım
  • Aziz aktaş
    3 yıl önce
    Öncelikle kendini millet için adayan 7 den 70 e tüm vatandaşların kalbinde yer alan önemseyen tarafsız sorunları dinleyerek çözüm üretmek Kınık ve Kınık halkı icin gece gündüz demeden çalışan sayın başkan sadık Doğruer başarıların dan dolayı tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum
  • İbrahim Şen
    3 yıl önce
    Siyasi görüş ayrımı yapmadan tüm Kınık halkının sorunlarını dinleyerek çözüm üretmek için elinden gelenin fazlasını yapmayı ilke edinen Kınık İlçe Belediye Başkanı Dr.Sadık DOĞRUER i tüm kalbimle destekliyorum.