ÜMRANİYE'DE YENİ SANATÇILAR İÇİN KURS

ÜMRANİYE'DE YENİ SANATÇILAR İÇİN KURS
16 Eylül 2021 - 19:12
Ümraniye Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Görsel Sanatlar ve Drama Kursları’nın 2021-2022 Eğitim Yılı kayıtları başladı. Kurslarda, dört branşta eğitim verilecek.

Ümraniye Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 2019’da hayata geçirilen Görsel Sanatlar ve Drama Kursları, Ümraniyelilerden yoğun ilgi gördü. Kursların bu yılki kayıtları www.umraniye.bel.tr adresinden online olarak başlatıldı. Akademi Ümraniye bünyesinde yer alan kurslarda yetişkin bireylere ve ilköğretim dönemindeki çocuklara; resim, tiyatro, drama ve diksiyon dersleri verilecek. Eğitimler; katılımcıların sanatla tanışmalarını sağlayıp, özgün düşünme, farkındalık oluşturma ve üretken bireyler olma yolunda ilerlemelerine büyük katkı sağlayacak.

Görsel Sanatlar ve Drama Kursları’nın 2021-2022 dönemi eğitimleri Necip Fazıl Kültür ve Eğitim Merkezi’nde verilecek. Eğitimlerde çocuk kursiyerler yaş gruplarına göre sınıflandırılarak, hafta sonu eğitim görecek. Yetişkin kursiyerlerin dersleri de hafta içi yapılacak. Eğitimler, ekim ayının ilk haftasında başlayacak.

Görsel Sanatlar ve Drama Kursları’na kayıt yaptırmak isteyenler (216) 443 56 00 (Dâhili: 1724-1725) numaralı telefondan detaylı bilgi alabilir.
Bu haber 1160 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum