Tütüncü, "Kepez'in değerine değer katıyoruz"

Tütüncü, "Kepez'in değerine değer katıyoruz"
28 Temmuz 2020 - 09:37
Tütüncü, “Kepez’in değerine değer katıyoruz”

Duacı Mahallesi’ni Masa Dağı’ndan şehir merkezine bağlayan otoban büyüklüğündeki yolun devam eden çalışmalarını inceleyen  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Yollar açmaya Kepez'in değerine değer katmaya devam ediyoruz.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediyesinin hizmet çalışmalarını yerinde inceliyor. Duacı Mahallesi’ni Masa Dağı’ndan şehir merkezine bağlayan yol çalışmalarını inceleyen Başkan Tütüncü, Fen İşleri Müdürü Ali Arslan’dan bilgi aldı, hal hatır sorduğu ekiplere de, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Tütüncü, yoldan geçen hemşehrileri ile de sohbetler etti.  Çalışmalar hakkında bilgi veren Tütüncü, doğal güzelliği ve yazlık evleriyle dikkat çeken Duacı Mahallesi ile Antalya’yı kuş bakışı gören Masa Dağı’nın belediyesinin sunduğu hizmetlerle daha konforlu bir yaşama koştuğunu söyledi.

Antalya için alternatif bir yol olacak

Duacı’yı Masa Dağına bağlayan kocaman güzel bir yolu hizmete kazandırmak için çalıştıklarını belirten Başkan Tütüncü, “Bu yol aslında 10 yıl önce bizim dönemimizde açtığımız bir yoldu. Ancak geçen yıllar içerisinde hem Duacı gelişti, hem de Masa Dağı gelişti. Hemşerilerimizin Masa Dağı'na ve  Duacı’ya şehir merkezinden gelişleri ve gidişleri yoğunlaşınca bu bölgede trafik arttı. Dolayısıyla geniş bir yola ihtiyaç duyuluyordu. İşte hem Masa Dağı’nı Duacı ya bağlayalım, hem de Duacı’yı şehre bağlayalım, hem de şehir içi trafiğine alternatif bir ortam sağlayalım, imkan meydana getirelim, düşüncesiyle böylesi güzel bir yolu açtık, rehabilite ettik.  Ekiplerimiz büyük bir heyecanla çalışıyorlar, onlara çok teşekkür ediyoruz. Onlarla birlikte nice yollar açmaya devam edeceğiz. “ diye konuştu.  Duacı Mahallesi’ni Masa Dağı’ndan şehir merkezine bağlayan 2 kilometre uzunluğunda 20 metre genişliğindeki yol çalışmaları kapsamında 2 bin 864 ton pmt, 5 bin 800 ton binder döküldü, 6 bin ton sıcak asfalt serildi.
Bu haber 1190 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum