TÜRKMEN'DEN CEMİL TUGAY'A ZİYARET

TÜRKMEN'DEN CEMİL TUGAY'A ZİYARET
26 Nisan 2024 - 12:18
TÜRKMEN’DEN CEMİL TUGAY’A ZİYARET
Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ı makamında ziyaret etti.
Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, belediye başkan yardımcıları ile birlikte 31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cemil Tugay’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 
“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”
Başkan Türkmen ziyarette, İzmir'in yerel yönetimler arasında koordinasyonunun önemi ve ilçe belediyeleri ile büyükşehir belediyesinin birlikte çalışmasının halkın yaşam kalitesini artıracağını, ilçe halkının ihtiyaçlarına yönelik projelerde iş birliği yapmaya hazır olduklarını ve büyükşehir belediyesi ile uyum içinde çalışacaklarını belirtti. Türkmen, “İlçe belediyeleri ile büyükşehir belediyesi arasındaki iş birliği, halkın yaşam kalitesini artıracaktır. Ayrıca, ilçe halkının ihtiyaçlarına yönelik projelerde birlikte çalışmaya hazırız ve büyükşehir belediyesi ile uyum içinde çalışacağız.” Dedi.
İZMİR’İ DAHA YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR HALİNE GETİRMEYİ HEDEFLİYORUZ
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçe belediyeleri ile büyükşehir belediyesi arasındaki koordinasyonun, şehrin tüm kesimlerine daha etkin hizmet götürmek adına önemli olduğunu vurguladı. Tugay, Kemalpaşa ilçesinin özel bir öneme sahip olduğunu, ilçenin tarımsal potansiyeli, doğal güzellikleri ve hızla gelişen ekonomisi, İzmir'in genel kalkınmasına önemli katkılar sağladığını, Kemalpaşa'nın sahip olduğu bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek ve ilçenin yaşam kalitesini artırmak için ilçe belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışacaklarını ifade etti.
Ziyaretin sonunda, Başkan Türkmen, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'a, Kemalpaşa'nın bereketli topraklarında yetişen ve mevsimin ilk hasadı olan kirazlardan takdim etti.
 
Bu haber 772 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum