Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı İstanbul Deplasmanında

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı İstanbul Deplasmanında
13 Ocak 2022 - 14:09
Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı İstanbul Deplasmanında

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, TKBL’nin 17. haftasında Fenerbahçe Gelişim ile karşı karşıya gelecek. İstanbul’da oynanacak karşılaşma 14 Ocak Cuma Günü saat 17:00’da başlayacak.
Geçtiğimiz hafta Karşıyaka Çarşı Koleji ile oynadığı maçta 23 sayı geriden gelerek rakibini 72-70 yenen ve sezona damga vuran Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, deplasman maçına çıkmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe Gelişim Takımı’nın evine konuk olacak olan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı TKBL’nin ikinci devresinde 2’de 2 yapmayı hedefliyor.
Turgutlu Belediyespor – Fenerbahçe Gelişim mücadelesi 14 Ocak Cuma Günü saat 17:00’da Fenerbahçe Metro Enerji Spor Salonu’nda oynanacak.
Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Gökhan Aşıcı, “Geçtiğimiz hafta oynadığımız maçın başından itibaren mücadeleyi hiç bırakmadık ve 23 sayı geriden geldiğimiz maçı kazanmasını bildik. Cuma günü oynayacağımız maçta da aynı azim, istek ve kararlılıkla mücadele edeceğiz. Fenerbahçe Gelişim Takımına karşı başarılı bir galibiyete imza atarak evimize dönmek istiyoruz” dedi.
Bu haber 1168 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum