Turgutlu Belediyesi "Floor Curling" Sporunu Tanıtmaya Devam Ediyor

Turgutlu Belediyesi "Floor Curling" Sporunu Tanıtmaya Devam Ediyor
08 Şubat 2024 - 09:14
Turgutlu Belediyesi “Floor Curling” Sporunu Tanıtmaya Devam Ediyor
Turgutlu Belediyesi, “Floor Curling” sporunu Turgutlu’da tanıtmaya devam ediyor. Turgutlu’da ilk kez gerçekleştirilen spor bu kez Turgutlu Huzurevinde yapıldı.

İnsan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı gereği her yaştan vatandaşın sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayan Turgutlu Belediyesi, sporun farklı branşlarını Turgutlulularla buluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Turgutlu’da ilk kez Turgutlu Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi öğrencilerine tanıtılan “Floor Curling” sporu bu kez Turgutlu Huzurevi sakinlerine tanıtıldı. Turgutlu’da heyecan yaratan “Floor Curling” sporu huzurevi sakinleri tarafından da beğenildi. Floor Curling sporu ilerleyen günlerde Turgutlu’ya tanıtılmaya devam edecek.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Turgutlu Belediyesi olarak kentimizde yaşayan her yaştan vatandaşımızın kendilerini geliştirebilmeleri için fırsat yaratmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz haftalarda Turgutlu’da ilk kez tanıttığımız ‘Floor Curling’ sporunu bu kez kıymetli huzuevi sakinlerimizle tanıştırdık. Kentimizde heyecan yaratan bu sporu daha geniş bir biçimde tanıtmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Bu haber 752 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum