TARSUS BELEDİYESİ ET MARKET AÇIYOR

TARSUS BELEDİYESİ ET MARKET AÇIYOR
18 Ekim 2021 - 16:45
TARSUS BELEDİYESİ ET MARKET AÇIYOR
-BAŞKAN BOZDOĞAN DAR GELİRLİ VATANDAŞLAR UYGUN FİYATLARLA ET ALABİLSİN DİYE, DÜĞMEYE BASTI.
Tarsus Belediyesi, yükselen fiyatlar nedeniyle et alamayan vatandaşların daha uygun fiyatlarla et alabileceği Et Market’i açmak için harekete geçti.
Et marketin açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak.
Tarsus Belediyesi, kentin birçok noktasında açtığı Halk Marketlerin yanı sıra Halk Et Market’i de çok yakında hizmete açıyor.
Tarsusluların daha ucuz ve sağlıklı et yemesi için hayata geçirilecek projenin duyurusunu Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan yaptı.
Bozdoğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Tarsus'a güzel bir müjde vermeye hazırlanıyoruz. Yükselen fiyatların alım gücünü zorlaması, sofralarımıza giren et miktarının gün geçtikçe azalması ve her geçen gün fiyatlara yapılan zamların bu alımları imkânsız hale getirecek olmasından ötürü, Tarsus'ta Et Market’i hayata geçiriyoruz. Halkımızın Et Market’te, uygun fiyatlı ve kaliteli et tüketimine sahip olması için, bu sabah bazı incelemelerde bulunarak; Tarsus'ta yaşayan bireylerin sağlıklı ve uygun et alımı noktasında uğrak noktası olmasını hedeflemekteyiz. Et Market'in Tarsus’umuza sağlıklı ve hayırlı bir kazanç olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
Bu haber 1006 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum