SPOR TESİSLERİ YENİ SEZONA HAZIR

SPOR TESİSLERİ YENİ SEZONA HAZIR
30 Haziran 2020 - 17:51
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın arasında imzalanan 4 kalemde yaklaşık 2 milyon TL’lik yatırım içerisinde bulunan göl stadyumda bulunan suni çim serim çalışmaları tamamlandı.

 

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın “ ilçemizde yapılması planlanan futbol sahaları çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Öncelik olarak göl spor tesislerinde bulunan ve yıllardır kullanılan zemini tamamen bozulan suni çim saha zeminini yeniledik.Futbol Sahamız yeni zemini ile güzel maçlara hazır hale geldi.

 

Üreğil ve Gedelek futbol sahalarında çalışmalar devam ediyor

 

Üreğil mahallemizde yapımı devam eden futbol sahamız ‘da ise saha alt yapısını tamamlanarak etrafına korkuluk yapılacaktır. Kısa bir süre sonrada çim serimi yapılarak Üreğil mahallemize yeni bir futbol sahası kazandırmış olacağız. Gedelek Mahallemizde ise halı saha temel betonu dökülmüş durumda. Betonlama süresinden sonra hızlı bir şekilde çalışmalar devam ederek hem Üreğil mahallemizin hemde Gedelek mahallemizin futbol sahaları tamamlanmış olacaktır. Böylece ilçemizde spor alanlarını yenilerini ekleyerek gençlerimize sporu aşılamaktır.Spor, insanı tüm kötü alışkanlıklardan uzak tutmamıza faydalı olur. İşte bu yüzden amacımızın ilçemizi spor şehri yapmak ve gençlerimize spor yapmayı aşılamaktır ” dedi.

 

 
Bu haber 1195 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum