SİVRİHİSAR'DA YENİLİKLER DEVAM EDİYOR

SİVRİHİSAR'DA YENİLİKLER DEVAM EDİYOR
17 Temmuz 2020 - 11:50
SİVRİHİSAR’DA YENİLİKLER DEVAM EDİYOR

SİVRİHİSAR BELEDİYESİ TURİZM OFİSİ,

SÜT EVİ VE EKMEK EVİ AÇILIYOR...

Sivrihisar Belediyesi ilçeye yenilikler katmaya devam ediyor. Girişimleri ve yeni projelerle ilçeye değer katan Başkan Hamid Yüzügüllü, ilçeye bir yenilik daha getiriyor.

Sivrihisar’ı turizmin başkenti yapmak için çaba sarf eden ve düzenlediği festivallerle yüz binleri ilçede ağırlayan, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan Sivrihisar’da Başkan Yüzügüllü ‘Turizm Ofisi’ (Tourist Information) kuruyor.

Kadın girişimcilerin her zaman yanında olan ve verdiği desteklerle ilçedeki kadınlara istihdam yolu açan Sivrihisar Belediyesi bunlara bir yenisini daha ekliyor. Yeni girişimci kadınları kazandırmak için çalışmalar yapan Sivrihisar Belediyesi vatandaşların günlük taze köy sütü, köy peyniri, tereyağı ve köy yumurtasını güvenle alabileceği, kolaylıkla ulaşabileceği Sivrihisar Belediyesi Yerel Kadın Üretici Destekleme Projesi “ SÜT EVİ “ açılacak. Yine Sivrihisar Belediyesi Yerel Kadın Üreticiyi Destekleme Projesi kapsamında vatandaşların ve ilçeye  gelen misafirlerin doğal taş fırında pişen köy ekmeği alabileceği, yöresel ekmeklerin olduğu “ EKMEK EVİ” açılacak.  

 
Bu haber 1173 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum