Sıfır Atık Müdürlüğü Tarafından Teşekkür Belgesi Verilmeye Devam Ediyor

Sıfır Atık Müdürlüğü Tarafından Teşekkür Belgesi Verilmeye Devam Ediyor
15 Nisan 2021 - 11:31

Kızılcahamam Belediyesi Sıfır Atık Projesinde Çalışmalar Kurumlarımızla İşbirliği İçerisinde Devam Ediyor

Sıfır Atık Projesi kapsamında Sıfır Atık Müdürlüğü Ekipleri tarafından, Karayolları Genel Müdürlüğü ziyaret edilerek teşekkür belgesi takdim edildi.
Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü 42. Şube Şefliği Kızılcahamam  tarafından her gün rutin olarak refüj ve yol kenarlarında atılan geri dönüşebilir atıklar toplanıp, Sıfır Atık Projesi kapsamında yapılan 1.Sınıf Atık Getirme Merkezi’ne bırakılıyor. Bırakılan atıklar türlerine göre doğaya verilen zararı minimuma indirmek için Sıfır Atık ekipleri tarafından ayrıştırılıp geri kazanıma gönderiliyor.
Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, “İlçemizde başarı ile yürütülen Sıfır Atık Projesinde çalışmalarımız devam ediyor. Kurumlarımızın da bu tip destekleri bizleri memnun ediyor. Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü 42. Şube Şefliğimiz  tarafından karayollarının kenarlarında ve refüjlerdeki geri dönüşebilir atıkların titizlikle toplanılarak 1.Sınıf Atık Getirme Merkezine getiriliyor. Projemize destek sağladıkları için Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü 42. Şube Şefliğimize ‘Teşekkür Belgesi’ takdim ettik. Geri dönüşüme ve Sıfır Atık Projesine katkılarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Bu haber 1076 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum