Sıcaklık düşecek, sağanak etkili olacak

Sıcaklık düşecek, sağanak etkili olacak
06 Mart 2021 - 11:00

Meteoroloji'nin günlük hava tahminlerine göre, yurdun birçok ilinde sağanak bekleniyor. Vatandaşlardan su baskınlarına karşı tedbirli olmaları istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün yurdun birçok ilinde sağanak bekleniyor.

Kuzey, iç ve batı kesimlerinin çok bulutlu olması tahmin ediliyor. Marmara, Ege ve Karadeniz bölgelerinin yağışlı geçmesi bekleniyor.

 

Fotoğraf: DepoPhotos

[Fotoğraf: DepoPhotos]

 

 

Antalya, Osmaniye, Hatay, Eskişehir, Erzurum, Bingöl, Muş, Bitlis, Diyarbakır, Siirt ve Batman çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların Kocaeli, Sakarya, Yalova, Zonguldak, Bartın, Düzce, Rize çevreleri ile Kastamonu ve Artvin'in kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.Karadeniz’in iç kesimleri, Erzurum, Ardahan, Muş, Bitlis çevrelerinde yer yer kar yağışı görülebilir.

 

Fotoğraf: DepoPhotos

[Fotoğraf: DepoPhotos]

Sıcaklık düşecek

Hava sıcaklıklarının yağış alan bölgelerde 2 ila 8 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji, sağanak ve kar yağışı görülebilecek illerde vatandaşların su baskınlarına karşı tedbirli olmalarını vurguladı.

KAYNAK| TRT HABER


Bu haber 1306 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum