SEKTÖRÜN ÖNCÜ İSMİ ÇÖL KAPLANI LOJİSTİK

SEKTÖRÜN ÖNCÜ İSMİ ÇÖL KAPLANI LOJİSTİK
26 Ağustos 2021 - 13:10 - Güncelleme: 26 Ağustos 2021 - 13:12
SEKTÖRÜN ÖNCÜ İSMİ  ÇÖL KAPLANI LOJİSTİK

1993 yılından bu tarafa uluslararası platformda ilk olarak deniz petrol taşımacılığıyla ticaret hayatına İtalya da faaliyet göstererek başlamış bulunan, Çöl Kaplanı Profesyonel Lojistik Hizmetleri, daha sonraki yıllarda deniz taşımacılığı yanı sıra kara taşımacılığı ,tekstil ,gıda ,hayvancılık ve sanayi ürünleri alanında Orta Doğu ve Avrupa da bir çok ülkeye taşımacılığın yanı sıra ithalat ve ihracat konularında da icrai faaliyette bulunuyor.  

1988 yılında İtalya da faaliyette olan Çöl Kaplanı Profesyonel Lojistik Hizmetleri yanı sıra, Akso Uluslarasarı Lojistik İthalat ve İhracat, Mega Gayrimenkul Yatırım, Yeni Kırık Çatal Madencilik Restaurant, Çobanoğlu Canlı Hayvan ve Et Ürünleri ünvanlarıyla ticari hayata geçiş yapıp ve aynı vizyon üzerinde yurtdışından hurda, bakır, katot, gemi hurdası ithal ederek Türk ekonomisine katkıda bulunmaya devam etmektedir. 


Çöl Kaplanı Profesyonel Lojistik'in Verdiği Hizmetleri; Gümrük Depolama, Karayolu Taşımacılığı, Havayolu Taşımacılığı, Denizyolu Taşımacılığı olarak sıralayabiliriz.

Sizlerde profesyonel uzman kadroyla, güleryüzlü hizmet almak isterseniz;
Çöl Kaplanı Profesyonel Lojistik Hizmetleri, Atatürk Cad. No: 284 / D K 1 D 1 (1 KORDON) ALSANCAK / İZMİR adresinden ya da 0505 422 40 60 / 0530 037 87 57 numaraları üzerinden ulaşabilirsiniz.


web sitesine ulaşmak için tıklayınız.  https://www.colkaplani.com/
Bu haber 3244 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum