Sandıklı Belediyesi Haberler-SANDIKLI BELEDİYESİ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

Sandıklı Belediyesi Haberler-SANDIKLI BELEDİYESİ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR
29 Haziran 2020 - 10:53
SANDIKLI BELEDİYESİ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

Sandıklı Belediyesi olarak hizmet noktasında ilçe sınırlarını düşünmeksizin bütün gücümüzle vatandaşlarımıza gereken yardımı yapıyoruz.

Bunun son örneği bu hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavın’da (YKS) Afyonkarahisar ilimizde bulunan, Fen Edebiyat Fakültesi ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerine ait sınav merkezlerinin dezenfekte işlemlerini tamamlayarak gösterdik.

İlçemizde köşe bucak her yerin temizlik ve dezenfekte işlemlerini bitiren personelimiz, şimdi de Afyonkarahisar’da yapılacak olan sınav merkezlerinin temizliğine gelen talep doğrultusunda yardım ederek, vatandaşlarımızın sağlığı noktasında elinden gelen çaba ve gayreti göstermiştir.

Afyonkarahisar’da bulunan sınav yerlerinin temizlik ve dezenfekte işlemleri bitirilerek görevlilere teslim edilmiş, sınavda ter dökecek öğrenci kardeşlerimizin sorunsuz bir sınav geçirmeleri adına Afyonkarahisar Fen Edebiyat ve İktisadi ve İdari Birimler Fakültelerinde bütün tedbirler alınmıştır.

Sandıklı Belediyesi olarak bütün öğrencilerimize başarılar diliyor, sınavın gerek Afyonkarahisar ilimizde gerekse yurt genelinde sorunsuz geçmesini temenni ediyoruz.

 

 

 
Bu haber 1232 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum