ORHANGAZİ İÇİN CANLA BAŞLA

ORHANGAZİ İÇİN CANLA BAŞLA
27 Ocak 2021 - 09:09
ORHANGAZİ İÇİN CANLA BAŞLA

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ı makamında ziyaret ederek İlçe genelinde yapımı devam eden çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret esnasında Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a İlçe genelinde yapımına devam eden çalışmalar hakkında bilgi verirken yapılması planlanan projeler hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “ Orhangazi Belediye Başkanımız Bekir Aydın’ı makamında ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında kendisinden bilgiler aldık. Orhangazi İlçemizde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulduk. Kültür Merkezi İnşaatımızda çalışmalarımıza hız kazandırarak en kısa sürede tamamlanması ve Orhangazi Halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.

Altyapıya 7,5 milyonluk yatırım

Orhangazi İlçemizde yağmur suyu hattı imalatları çalışmalarına başladık. BUSKİ marifetiyle yapılan yaklaşık 7,5 milyon TL’ye mal olacak çalışmalar kapsamında İznik yolu üzerinden Orhangazi ilçe merkezine doğru olan güzergâhta yaklaşık 1400 metre uzunluğunda, 1600 ve 1400 çaplı yağmursuyu hatları imalatına başlamış bulunmaktayız. Kırsal mahallelerimize şuan su depolarından alt yapısına kadar tüm çalışmalarımız sürüyor. Alt yapısı biten tüm mahallelerimizin üst yapısı ile ilgili asfalt çalışmalarımızdan kaldırım ve parke çalışmalarına kadar tüm çalışmalarımız devam etmektedir. Orhangazi ilçemiz İstanbul’a açılan en güzel kapımızdır bizim, Bizler birlik ve beraberlik içerisinde tüm çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Orhangazi için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın ziyaretleri bizleri son derece mutlu etmiştir. İlçemizde yapımına devam eden çalışmalar hakkında kendilerine bilgileri verirken taleplerimiz ve isteklerimizi bir sunum halinde kendilerine gerçekleştirdik.

Esnaflarımıza hayırlı işler diledik.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve İlçe Başkanımız Gökhan Ulusu ile birlikte Esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledik. Pandemi süreci içerisinde yaşadıkları zorluklarının farkında olduğumuzu ve her zaman yanlarında olduklarımızı bu zorlu süreci de hep beraber atlatacağımızı ifade ettik. Hemşehrilerimize sohbet ederek gönül bağlarımızı güçlendirdik.

Kültür Merkezi İnşaatında çalışmalar hız kazandı

Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi Kültür Merkezi İnşaatımız pandeminin yoğun olduğu zamanlarda inşaat çalışmalarında ara ara durmalar olmuştu. Kültür Merkezi İnşaatımızda şuan çalışmalar son hızla devam ediyor. Kültür Merkezi tamamlandığında 7’den 70’e tüm ilçemize hizmet verecektir. Derneklerimiz veya farklı bir kuruluşlarımız artık okulların salonlarında yâda bahçelerinde program yapmaktan kurtulacaktır. Tüm Derneklerimizin organizasyonları için burası en iyi tercih olacaktır. Törenler, sergiler, farklı etkinlikler ve her türlü aktiviteler için tüm mekânlar düşünülerek inşaa ediliyor.

Alt yapıya değer veriyoruz

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ile birlikte İlçemizde Alt Yapı çalışmalarının olduğu İznik yoluna giderek orada incelemelerde bulunduk. Orhangazi İlçemiz için çok büyük bir önem arz eden alt yapı çalışmalarını yerinde inceledik. Toplam maliyeti 7,5 milyon değerinde olan bu alt yapı ile artık İlçemizde ani yağmurlar sonrası su baskınlarına engel olacaktır. Küresel ısınma ve değişen iklim koşullarına bağlı olarak ani yağışlar yüzünden yaşanan sel felaketleri son yıllarda dünya genelinde önemli bir sorun haline gelirken, Bursa Büyükşehir Belediyemiz merkezde ve tüm ilçelerde yağmursuyu hattı yatırımları başlatarak olası taşkınların önüne geçmiştir. Orhangazi için canla başla çalışmamızda bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen başta Milletvekilimiz Zafer Işık olmak üzere Büyük Şehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a, Orhangazi İlçe Başkanımız Gökhan Ulusu ’ya Meclis Üyelerimize ve Müdürlerime emeklerinden dolayı teşekkür Ediyorum. Bizler her zaman biriz ve beraberiz dedi” dedi.

Bu haber 1106 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum