Öğrencilere atkı, bere ve eldiven dağıtımına başlandı

Öğrencilere atkı, bere ve eldiven dağıtımına başlandı
14 Ocak 2020 - 11:45
Mardin Büyükşehir Belediyesi, “Minik Eller Üşümesin Projesi” kapsamında kırsal mahalledeki öğrencilere atkı, bere ve eldiven dağıtımına başladı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çalışmalarına sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesimardinmasa ekipleri, “Minik Eller Üşümesin Projesi” kapsamında kırsal mahallelerde okuyan öğrencilerin üşümemesi için atkı, bere ve eldiven dağıtımına başladı.

Proje kapsamında mardinmasa ekipleri, Derik ilçesi Ahmetli ve Hayırlı Mahallelerindeki minik öğrencileri ziyaret ederek Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman’ın kendilerine hediye olarak gönderdiği atkı, bere ve eldiveni takdim etti. Hediyelerini alan minik öğrenciler, gözlerinde ki mutluluk ve yüzlerinde ki sevinçle, Vali/Başkan Amcaları Mustafa Yaman’a teşekkür ettiler.

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, Minik Eller Üşümesin Projesiyle kırsal mahallelerdeki öğrencilere atkı, bere ve eldiven hediye etmeye başladıklarını belirtti.

Şehir genelinde çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmamak için gece gündüz demeden çalışmalara hız verdiklerini söyleyen Yaman, “ Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığımıza bağlı mardinmasa birimimizle hayata geçirdiğimiz 38 Sosyal Sorumluluk Projesi ile şehir genelindeki hemşehrilerimizin gönüllerine dokunuyoruz. Soğuk kış gününde minik öğrencilerimizi ısıtan Minik Eller Üşümesin Projesi kapsamında atkı, bere ve eldivenden oluşan hediye paketini çocuklarımıza ulaştırıyoruz” dedi.

Yaman, “Hediyelerini alan öğrencilerin mutluluklarını görünce bizimde mutluluğumuz ve sevincimiz artıyor. Öğrencilerimiz her şeyin en güzeline layık. Belediyemizin imkanlarını onlar için kullanmaya devam edeceğiz” diye belirtti.

 
Bu haber 1397 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum