Narlıdere'de denetimler devam ediyor

Narlıdere'de denetimler devam ediyor
21 Şubat 2020 - 12:54
Reklam
Narlıderelilerin güvenli ve sağlıklı bir şekilde alışveriş yapabilmesi için çalışmalar yürüten Narlıdere Belediyesi, fırın, kasap ve manavlarda zabıta denetimi gerçekleştirdi. Başkan Ali Engin “Hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın huzuru için çalışıyoruz” dedi.

 

EKSİKLERİ OLAN İŞLETMELERE UYARILAR VERİLDİ

Narlıdere Belediyesine bağlı zabıta ekipleri tarafından halk sağlığının korunması amacıyla başlatılan denetimler aralıksız olarak devam ediyor. Bu kapsamda Narlıdere Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Başkan Yardımcı İsmail Ay ile birlikte Çamtepe Mahallesi, Güngören Caddesi’nde bulunan işletmelere yönelik denetim gerçekleştirdi. Ekipler denetimlerde iş yeri açma ve çalışma ruhsatı, genel temizlik koşulları, hijyen kurallarına uygunluk, ambalajlı ürünlerin son kullanma tarihleri, gıdaların muhafaza koşulları, iş yeri açma ve çalışma ruhsatı gibi konularda inceleme yaptı. Denetimde eksikleri bulunan iş yerlerine resmi uyarı yapıldı.

 

“DENETİMLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Narlıdere Belediyesi olarak hem vatandaşın hem de esnafın hakkını korumak için çalışmalar yürütüyoruz. Bizim için öncelikli hedef ceza yazmak değil, gerekli uyarıları yaptıktan sonra orta yolu bulmak ve karşılıklı memnuniyeti yakalamaktır. Ekiplerimiz bu yönde uyarı ve ikazlarına devam edecek. Esnafımızın, kurallara uyması konusundaki ısrarımız sürecek ve denetimlerimiz aralıklarla devam edecek" dedi.
Bu haber 1168 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum