Mucur'da Covid-19 Tedbirleri Değerlendirildi

Mucur'da Covid-19 Tedbirleri Değerlendirildi
02 Haziran 2020 - 08:41
Valimiz Mucur’da İncelemelerde Bulundu

Mucur ilçesinde Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadelede yürütülen çalışmalar ve alınan tedbirler değerlendirildi.

Kaymakamlıkta gerçekleştirilen toplantıya Valimiz Sayın İbrahim Akın’ın yanı sıra Mucur Kaymakamı Kaya Çelik, Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Ali Bulut, Halk Sağlığı Uzmanı Dr. N. Kaan Tiryakioğlu ile Mucur Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Yelda Öztürk katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Valimiz Sayın İbrahim Akın, tüm dünyayı tehdit eden ve ülkemizde de görülen Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle devletimizin almış olduğu tedbirlerin ilimiz genelinde uygulandığını söyledi.

Koronavirüs salgınına karşı alınan bu tedbirlere toplumun sağlığı için vatandaşlarımızın uyması gerektiğini belirten Valimiz Sayın İbrahim Akın, “Bilindiği gibi, ülkemiz bu süreci devletimizin aldığı tedbirlerle diğer ülkelere göre daha başarılı bir şekilde geçiriyor. Bugün itibariyle başlayan yeni normalleşme sürecinde mutlaka hijyene, sosyal mesafe kuralına ve maske takmaya özen göstermeliyiz. Mucur ilçemizde de son günlerde virüs vakalarına rastlanılmıştır. Mucur halkımızdan rehavete kapılmadan tedbirleri uygulamalarını bekliyoruz.” dedi.

Sayın Valimiz, toplantının ardından Mucur Belediyesi ve yapımı devam eden Belediye hizmet binası inşaatında incelemelerde bulunarak Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz’dan bilgiler aldı.

Sayın Valimizin Mucur programı, esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunması ile sona erdi. 

 
Bu haber 1413 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum