MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK SİNCAN'DA

MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK SİNCAN'DA
24 Eylül 2020 - 09:48
MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK SİNCAN’DA

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar koronavirüs tedbirleri kapsamında “Açık Hava Sınıfları Projesi”ni uygulayan Sincan İbni Sina Anadolu Lisesini ziyaret etti, açık havada ders yapan öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk koronavirüs tedbirleri sebebiyle oluşturulan “Açık Hava Sınıfları Projesi” kapsamında Sincan İbni Sina Anadolu Lisesini ziyaret etti. Ziyarette Bakan Selçuk’a Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar da eşlik etti.

“Açık Havada Ders”

Sincan İbni Sina Anadolu Lisesi bahçesi sınıfa dönüştürüldü. Sıralar ve yazı tahtası bahçeye konumlandırıldı. Öğrenciler sosyal mesafe kuralına göre sıralarına oturarak açık alanda eğitimlerine devam ediyor.



Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk; Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ile açık havada ders yapan öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Açık hava sınıflarını gezdiler, öğretmenlerle de bir süre sohbet ettiler. 

 
Bu haber 1168 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum