MİLAS BELEDİYESPOR GALİBİYETLERE DEVAM EDİYOR

MİLAS BELEDİYESPOR GALİBİYETLERE DEVAM EDİYOR
08 Şubat 2021 - 15:25
MİLAS BELEDİYESPOR GALİBİYETLERE DEVAM EDİYOR

Milas Belediyespor Voleybol Takımımız TVF 1. Lig 14. hafta maçında kendi sahasında karşılaştığı Global Connect Travel Düzce takımını yenerek, liderliğe devam etti.
İlçemizi TVF 1 Lig’de başarıyla temsil eden takımımız ilk seti kaybetmesine rağmen maça ağırlığını koydu ve maçtan 3- 1 galibiyetle ayrıldı.
Maça kötü başlayan ekibimiz ilk seti 19-25 kaybetmesine rağmen çabuk toparlandı ve  25-10, 25-22, 25-14, lük setlerle rakibini 3-1 mağlup etti. Aldığı 3 puanla puanını 39’a çıkaran takımımız  liderlik koltuğundaki yerini perçinledi.
Takımı bu önemli galibiyet için kutlayan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; Kendi sahamızda önemli bir galibiyet alarak, hanemize 3 puan daha yazdırdık. Efeler Ligi yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Maçın başından sonuna kadar büyük bir özveriyle mücadele eden oyuncularımızı tebrik ediyorum. Önümüzdeki maçlarda takımımıza başarılar diliyorum” dedi.
Takımımız bir sonraki karşılaşmasını ligdeki en yakın takipçisi olan, Alanya Belediyespor’a karşı oynayacak. Bu önemli müsabaka 14 Şubat 2021 Pazar günü Alanya’da oynanacak.

Bu haber 1023 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum