MALKARA BELEDİYESİ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISININ 2. BİRLEŞİMİ KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MALKARA BELEDİYESİ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISININ 2. BİRLEŞİMİ KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
17 Haziran 2020 - 12:52
MALKARA BELEDİYESİ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISININ 2. BİRLEŞİMİ KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Malkara Belediye Meclisi 5393 Sayılı Yasanın 20. Maddesine göre 17 Haziran 2020 Çarşamba günü saat 10.00'da Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısının 2. Birleşiminin gündem maddelerini görüşmek üzere Koronavirüs tedbirleri kapsamında Belediye Düğün Salonunda Malkara Belediye Meclis Başkanı Ulaş Yurdakul’un Başkanlığında toplandı.

Toplantıya maske ile gelen meclis üyelerinin ateşleri ölçülürken, toplantı sosyal mesafe kuralına uygun olarak gerçekleştirildi.

Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısının 2. Birleşimine Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşunda bulunulmasının ardından açılış konuşması, yoklama ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başladı.

            Gündemin 1. maddesinde yer alan 2019 Mali Yılı Kesin Hesabı hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 2. maddesinde yer alan Kredi Yolu ile Borçlanma hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.

Gündemin 3. maddesinde yer alan Bütçe Aktarması hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 4. maddesinde yer alan Öztrak Parkı Ücret Tarifesinin 2020 Yılı Gelir Tarife Cetveline Eklenmesi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 5. maddesinde yer alan Yol Harcamalarına Katılma Payı hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 6. maddesinde yer alan Gazibey Mahallesi ada: 218, parsel: e, f ve g no’lu taşınmazların b, c ve d olarak belirtilen kısımların Maliye Hazinesine bedelsiz devri hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 7. maddesinde yer alan Kira Ertelemeleri hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 8. maddesinde yer alan Yüksekliği Serbest Olan Adalarda Yükseklik Düzenlemesi hakkındaki İmar Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 9. maddesinde yer alan Otopark Alanların Tespiti hakkındaki İmar Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
Bu haber 1027 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum