Kula Yatırımları Görüşüldü

Kula Yatırımları Görüşüldü
17 Ekim 2020 - 10:06
Kula Yatırımları Görüşüldü



MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u makamında ziyaret ederek, ilçede yapılması planlanan çalışmalarla ilgili görüştü.

 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Kula programı kapsamında Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u ziyaret etti. Başkan Tosun’un makamında gerçekleşen görüşmede, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydıner, İçme Suyu Daire Başkanı Fevzi Demir, MASKİ İlçe Şefi Tuğba Ural, şube müdürleri ve teknik personel yer aldı. Görüşmede ilçeye kazandırılan mevcut hizmet ve yatırımların yanı sıra, ilerleyen dönemlerde hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar hakkında da istişarelerde bulunuldu.

 

Yatırımlarda hız kesilmedi

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, “Gerek Kula ilçe merkezinde gerekse de kırsal mahallelerde önemli yatırımlara hayat verdik. İl genelinde olduğu gibi Kula’da da yatırımlarımızda hız kesmiyoruz. Bu kapsamda planlamasını yaptığımız altyapı ve içme suyu temini noktasındaki çalışmalarımızla ilgili Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun’u ziyaret ettik, istişarelerde bulunduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün liderliğinde hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet verme adına çalışmaya devam edeceğiz. Destek ve işbirliği noktasında özverili çalışmalarından dolayı Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun’a teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Başkan Tosun, “Yapılan hizmetler Kula’yı yaşanılabilir bir kent yaptı”

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’da MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay ve beraberindeki heyete ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Tosun, “MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde ilçemize birçok yatırım kazandırıldı. Her anlamda Kula mahalleleri hizmeti gördü. Çok daha güzel hizmetleri göreceğimize inancım sonsuzdur” dedi.

 
Bu haber 985 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum