KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ LGS TERCİHİNDE ÖĞRENCİLERİN YANINDA

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ LGS TERCİHİNDE ÖĞRENCİLERİN YANINDA
22 Temmuz 2020 - 09:39
KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NDEN LGS ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ LGS TERCİHİNDE ÖĞRENCİLERİN YANINDA

Eğitimde bir fazlasını hedefleyen Küçükçekmece Belediyesi, ücretsiz LGS (Liselere Giriş Sınavı) kurslarının ardından, ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetiyle öğrencilere destek olmaya devam ediyor.  29 Temmuz 2020 Çarşamba gününe dek, pandemi tedbirleri eşliğinde gerçekleştirilecek tercih danışmanlığı hizmeti kapsamında, öğrenciler alanında uzman rehber öğretmenlerle ilçedeki Bilgi Evleri’nde bir araya gelecek. Danışmanlık hizmetiyle 1000 öğrenciye ulaşılması hedefleniyor.

Kemal Çebi: Eğitime desteğimiz devam edecek

Gençlerin kariyer eğilimleri ve hayalleri doğrultusunda doğru tercih yapmaları için ücretsiz danışmanlık hizmeti başlattıklarını ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Gençler  ve çocuklarımızın layık oldukları eğitime, en modern metotlarla, eşit şartlarda ulaşabildiği bir Küçükçekmece için çalışmaya devam ediyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Sınava hazırlık sürecinde ücretsiz LGS kursu desteği ile öğrencilerimizin yanındaydık. Şimdi tercih zamanı. Doğru tercihi birlikte yapmayı umuyorum ve tüm gençlerimize bu zorlu maratonda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Tercihler pandemi tedbirleri eşliğinde yapılıyor

Cennet, İkitelli, Halkalı ve Sefaköy Bilgi Evleri’nde 09.00-17.30 saatlerinde gerçekleştirilen danışmanlık hizmeti, sosyal mesafe kuralları gözetilerek yapılıyor. 12 rehber öğretmen ve tercih danışmanı, kafası karışık olan gençlere tercih dönemini doğru değerlendirmeleri konusunda yardımcı oluyor.

Hizmetten yararlanmak isteyen Küçükçekmeceli öğrencilerin, belirtilen tarihler arasında kendilerine en yakın Bilgi Evi’ni arayarak, randevu alması gerekiyor.

Cennet Bilgi Evi’ne 444 4 360/8050, İkitelli Bilgi Evi’ne 444 4 360/8210, Halkalı Bilgi Evi’ne 444 4 360/8170, Sefaköy Bilgi Evi’ne 444 4 360/8120 numaralı telefonlardan ulaşıp, randevu oluşturulabilir.

 
Bu haber 1166 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum