KONAK'IN MİMARI ABDÜL BATUR

KONAK'IN MİMARI ABDÜL BATUR
24 Ocak 2020 - 16:42 - Güncelleme: 24 Ocak 2020 - 16:47
Reklam


Girdiği her seçimde rekor oylar ile Belediye Başkanı olan Abdül Batur, yaptığı çalışmalar ile halkı gönlünden fetih etmeye devam ediyor.

Narlıdere Belediye başkanlığını 4 dönem boyunca, rekor oylar ile kazanan ve son olarak da Chp’nin İzmir Konak Belediye Başkanlığını yine rekor oylar ile açık ara kazanan Abdül Batur, canla başla yaptığı görevinde, yaptığı projeler ile adından söz ettiriyor. Seçimden bu yana, kısa süre geçmesine rağmen Konak Belediyesinde yaptığı pek çok çalışma ile konak’ı kalkındırmaya ve ödüllerin sahibi olmaya hak kazanıyor. Kısa süre içerisinde yapmış olduğu; Fen işleri ile birlikte düzenlemeler, köy enstitülerin gelişmesi için çalışmalar, kültür ve sanat etkinliklerinde ailelere ve çocuklara destek sağlaması, ağaçlandırma, ilaçlama ve temizlik çalışmaları, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatması, sağlık için doğa yürüyüşleri düzenlemesi, tarihi yerlerin tanıtımı ve restorasyonu için Eşrefpaşa Caddesi’ndeki  iki çeşmelik çeşmesinin restorasyonu ve Toros’un gelişimi, sokak arasındaki pazarlar için beş yıldızlı tesis kurulması için çalışması, ve son olarak da yarı yıl tatilinde çocuklara gereksinimi olan atölyeler açması ve tabii ki sokak hayvanlarına da eskimiş tekerleklerden yuva yapması gibi halkın her kesimdeki ve bölgesindeki pek çok insana hizmet, doğayı, havayı ve minik dostlarımızı unutmamasıyla da adeta örnek bir belediyecilik sergiliyor.



MİMAR ABDÜL BATUR BAŞKAN’A BİR ÖDÜL DAHA

İzmir Birlik Platformu tarafından düzenlenen 2019 onur ödüllerine Abdül Batur damgasını vurdu. Yaptığı tüm bu çalışmalar ile 2019’un “En İyi Proje Üreten Başkanı” seçilen Abdül Batur’a hediyesini Platform Başkanı ve aynı zamanda Meydan Haber Genel Yayın Yönetmeni olan Sayın Aziz Tekin kendilerine ziyaretrlerde bulunarak önümüzdeki 5 yıl içersinde Konak’da güzel projelere imza atacağından hiçbir şüphemiz yoktur diyerek, ödülünü takdim etti ve Sayın Batur’a başarılar diledi.

Haber: Beste Çengel

 
Bu haber 4010 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum