Kızılcahamam'da Millet Bahçesi İhalesi Yapıldı Kısa Sürede Çalışmalar Başlayacak

Kızılcahamam'da Millet Bahçesi İhalesi Yapıldı Kısa Sürede Çalışmalar Başlayacak
23 Haziran 2020 - 12:57
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kızılcahamam’a 40 bin metrekarelik alanda kurulacak Millet Bahçesi ihale edildi.

İhalesi geçtiğimiz günlerde yapılan Kızılcahamam Millet Bahçesi’nde Millet Kıraathanesi ile cami, çocuk oyun alanı, yaya yürüyüş yolu, bisiklet yolları, peyzaj donatı elemanları, tematik bahçeler, amfitiyatro, etkinlik alanları, piknik alanları, spor sahaları, kuru havuz ve meyve bahçesi yer alacak.

Kızılcahamam Millet Bahçesi, 40 Bin metrekareye yapılacak. 4850 m yürüyüş yolu, 250 m bisiklet yolu, 680 ağaç, 15750 çalı, 480 m2 Millet Kıraathanesi ve cami olacak.  Millet bahçesinde, çocuk ve gençlere hitap eden oyun alanları ve amfitiyatro da bulunacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, “Türkiye’nin Termal Cenneti ve İlk Sıfır Atık ilçesi Ankara’nın akciğeri olan ilçemize ne yapsak azdır. Seçim beyannamemizde ne beyan etmişsek tek tek projelerimizi faaliyete geçiriyoruz. Millet Bahçemizin şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Bu haber 1443 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum