Kepez'in Belediye Tıp Merkeziruhsatını aldı

Kepez'in Belediye Tıp Merkeziruhsatını aldı
22 Temmuz 2020 - 15:03
Kepez’in Belediye Tıp Merkezi ruhsatını aldı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediyesinin bünyesinde çok sayıda farklı branşta sağlık hizmeti veren ‘Belediye Tıp Merkezi’nin ruhsatını Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür’den teslim aldı.  Tütüncü, Kepez Belediyesi’nin sağlık hizmeti konusunda inanılmaz gelişimler sergilediğini söyledi.

Kepez Belediyesi’nin hemen yan tarafında bulunan ve 2017 yılından bu yana ilçe sakinlerine farklı branşlarda sağlık hizmeti sunan Belediye Sağlık Merkezi, Haziran ayında Sağlık Bakanlığı’nın genel politika şartlarını taşıdığı için Tıp Merkezi statüsüne alınmıştı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediyesinin bünyesinde çok sayıda farklı branşta sağlık hizmeti veren ‘Belediye Tıp Merkezi’nin ruhsatını Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür’den teslim aldı. Başkan Tütüncü’yü makamında ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Hülür, Belediye Tıp Merkezi ruhsatını teslim ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kepezliler her şeyin en iyisine layık

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür’e teşekkür ederek, bugünün çok özel bir gün olduğunu söyledi. Kepez Belediyesi’nin sağlık hizmetleri konusunda inanılmaz gelişimler sergilediğini dile getiren Başkan Tütüncü, “Kepez Belediyesi önemli ataklar yapıyor. Bu ataklardan biriside 2017 yılından bu yana Kepezlilere sağlık hizmeti sunan ‘Belediye Sağlık Merkezi’mizdi. Belediye Sağlık Merkezimiz, bugün itibariyle bir level atlayarak, ‘Belediye Tıp Merkezi’ne dönüştü. İl Sağlık Müdürümüz Ünal bey, sağlık bakanlığımızın standartlarına uygun olan belediye sağlık merkezimizin, tıp merkezine dönüştüğü müjdesini getirdi. Bize ruhsatımızı getirdi. Mutluyuz, Kepezliler her şeyin en iyisini hak ediyor. Sağlık alanında sınırsız bir sorumluluk anlayışıyla çalışmaya ve gayret etmeye devam edeceğiz. “ diye konuştu.

Belediye Tıp Merkezi

Teknik alt yapısı, uzman hekim kadrosu, kalifiyeli sağlık personeliyle 2017 yılından bu yana Belediye Sağlık Merkezi olarak hizmet veren kuruluş,  artık Tıp Merkezi adı altında hastalarını kabul edecek. Tıp Merkezi statüsüne alınan, Belediye Sağlık Merkezi’nde verilen sağlık hizmetleri de çeşitlendirilerek, yeni poliklinikler açılacak. Kepez Belediyesi’nin yan tarafında 4 katlı binada hizmet veren Belediye Tıp Merkezi bünyesinde; Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi, Engelli Koordinasyon Merkezi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Ağız ve Diş Sağlığı, Göz, Genel Cerrahi, Fizik Tedavi Polikliniği, Psikolojik Destek Hizmeti, Kanser Tarama Merkezi, Evde Sağlık, Diyetisyen, Laboratuvar ve Halk Eczanesi bulunuyor.

 
Bu haber 1176 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum