Karşıyaka Belediyesi'nden Aysel Teyze'ye plaket

Karşıyaka Belediyesi'nden Aysel Teyze'ye plaket
16 Ekim 2020 - 13:21
Reklam
Karşıyaka Belediyesi’nden Aysel Teyze’ye plaket

 

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, belediye bünyesinde kurulan Büyüktanır Homeros Kütüphanesi’ne bağışta bulunan Aysel Bayramoğlu’nu evinde ziyaret ederek kendisine ve oğlu Șevki Çağlar’a plaket takdim etti.

 

Ziyarete Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile birlikte; Karşıyaka Kent Konseyi Başkanı Selman Boyacıoğlu ve Karşıyaka Kent Konseyi Emekliler Meclisi üyesi Göksan Ataman da katıldı. Tugay, “Yıllarca büyük bir emekle biriktirdiğiniz kitapları bize emanet ettiğiniz için teşekkür ederiz. Kitaplarınıza iyi bakacağımızdan şüpheniz olmasın” ifadelerini kullandı.

 

Yazar Aysel Bayramoğlu yaşamının büyük bir bölümünü kitaplara ayırmış; Uğur Mumcu gibi Türkiye'nin aydınlık yüzü olmuş yazarlara kitap yazımında yardım etmiştir. Bayramoğlu, Karşıyaka Belediyesi tarafından Çarşı kültür Merkezi içinde kurulan  ve eğitimci-yazar Zeki Büyüktanır adına düzenlenen Büyüktanır Homeros Kütüphanesi’ne 1000’in üzerinde kitap bağışında bulunarak, gelecek nesillerin daha aydın ve çağdaş yetişmesine katkıda bulunmuştur.

 
Bu haber 1085 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum