Kara kış desteği 56 milyon lirayı aştı

Kara kış desteği 56 milyon lirayı aştı
19 Ocak 2022 - 13:41
Reklam
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden yardım eli

Kara kış desteği 56 milyon lirayı aştı

İzmir Büyükşehir Belediyesi kara kış destekleri kapsamında gıdadan nakdi yardıma, giysiden ısınmaya kadar tüm temel ihtiyaçlar için 56 milyon 264 bin liralık yardım yaptı. Başkan Tunç Soyer, “Bu yoksulluğu hep birlikte yeneceğiz ve desteğe ihtiyacı olan yurttaşlarımızı asla yalnız bırakmayacağız” dedi. Soyer, İzmir Dayanışması için de bir kez daha çağrı yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda, gün geçtikçe zorlaşan yaşam koşulları nedeniyle başlatılan kara kış destekleri kapsamında Kasım ayının başından bugüne kadar 56 milyon 264 bin liralık yardımda bulunuldu. İzmir'de binlerce haneye gıdadan barınmaya, giysiden ısınmaya kadar tüm temel ihtiyaçlar için destek olan Büyükşehir Belediyesi, bir taraftan da pandemi ve depremde başlattığı İzmir Dayanışması’nı kara kış için harekete geçirdi.

“Yoksulluğu yeneceğiz”
Başkan Tunç Soyer, “Belediyemizin imkanlarını sonuna kadar zorlayarak her derde çare olmak için çalışıyoruz” dedi. Soyer İzmir’de hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesi için İzmir Dayanışması’nı da harekete geçirdiklerini hatırlatarak, “Bu yoksulluğu hep birlikte yeneceğiz ve desteğe ihtiyacı olan yurttaşlarımızı asla yalnız bırakmayacağız. Birlikten doğan güçle bu kara günleri atlatacak, düşeni birlikte kaldıracağız. Bir kez daha tüm İzmirlileri bu dayanışmaya katılmaya davet ediyorum” dedi.
Bu haber 1069 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum