İzmit'te ibadethaneler bayrama hazırlanıyor

İzmit'te ibadethaneler bayrama hazırlanıyor
16 Temmuz 2021 - 14:27

İzmit Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini daha temiz ve daha hijyenik bir ortamda gönül rahatlığı ile gerçekleştirebilmesi adına çalışmalarını sürdürüyor

İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri,Balören Köyü Cem Evi’nde ve Fethiye Köyü Camii’nde gerçekleştirdikleri yıkama ve dezenfekte çalışması ile ibadethaneleri hijyene kavuşturarak bayrama hazır hale getirdi. Çalışmalar hakkında bilgi veren İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Dr. Mehmet Çetinkaya, “Müdürlüğümüz olarak İzmit içerisindeki tüm ibadethanelerimizi hafta sonu ya da Bayram demeden temizleyerek dezenfekte etmeye ve vatandaşlarının hizmetine sunmaya devam ediyoruz” dedi.

ER, “BAŞKANIMIZA VE ÇALIŞANLARA TEŞEKKÜR EDERİZ”
2006 yılından itibaren Balören Köyü Cem Evi sorumluluğunu üstlenen Hulusi Er, titizlikle gerçekleştirilen temizlik ve dezenfekte işlemlerinden çok memnun olduklarını belirterek; “İzmit Belediyesi, Covid-19 pandemisinin etkilerini sert bir şekilde gösterdiği dönemde dahil burasının dezenfeksiyonunu ve temizliğini gerçekleştirdi. Bu hizmetten ve çalışmadan dolayı başta İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

ALTINTAŞ, “ÇOK MUTLU OLDUK”
Taleplerinin hızlı bir şekilde yerine getirilerek caminin temizlenmesinden ötürü çok mutlu olduklarını kaydeden Fethiye Mahallesi Muhtarı İsa Altıntaş, “Talebimiz üzerine İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, camimizin yaklaşan Kurban Bayramı öncesi temizliğini gerçekleştiriyor. Talebimizi anında yerine getiren sayın başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e, sayın müdürümüz Mehmet Çetinkaya’ya şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına program dahilinde aralıksız devam edecek.
 
Bu haber 1109 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum