İzmit Belediyesi üst yönetiminden Jandarma'ya kuruluş kutlaması

İzmit Belediyesi üst yönetiminden Jandarma'ya kuruluş kutlaması
15 Haziran 2021 - 12:45 - Güncelleme: 15 Haziran 2021 - 12:52

İzmit Belediyesi üst yönetiminden
Jandarma’ya kuruluş kutlaması

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, kamu huzuru ve halkın güvenliği için çalışan Jandarma Teşkilatı’nın 182.kuruluş yıl dönümünde İzmit Belediyesi üst yönetim kadrosu ilçe jandarma komutanlarını ziyaret ederek kutladı


İzmit Belediyesi, Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Jandarma her zaman yurt, ulus ve cumhuriyete aşk ve sadakatle bağlı, tevazu, fedakârlık ve feragat örneği bir Kanun Ordusu’dur” sözüyle vatan uğruna gece gündüz çalışan Jandarma Teşkilatı’nın 182.kuruluş yıl dönümünü unutmadı. İzmit Belediyesi üst yönetim kadrosu, İl Jandarma Komutanlığı ve ilçelerdeki jandarma komutanlıklarına giderek tebrik etti. Jandarmadan da İzmit Belediyesine nazik davranışı için teşekkür edildi.

HALK ADINA TEŞEKKÜR EDİLDİ
Özveriyle çalışan Jandarma Teşkilatı’na kuruluş yıl dönümlerinde eli boş gitmek istemeyen İzmit Belediyesi üst yönetici kadrosu ziyaretlerinde; kahve makinası, çiçek ve pişmaniye de takdim ederek tüm jandarma teşkilatı emekçilerine, vatanın bölünmezliği, kamu düzeni ve halkın huzurunu sağlamak adına döktükleri alın teri için teşekkür etti. Bu güzel jest karşılığında hem şaşkın hem de mutlu olan jandarma mensupları da İzmit Belediyesine kendilerini unutulmadıkları için teşekkür etti. 

ÜST KADRO ZİYARET ETTİ
İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu ile İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Ümit Fındık, beraberindeki CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve CHP İzmit İlçe Yöneticisi Nagip Çiçek ile birlikte önce Kocaeli İl Jandarma Komutanı Albay Ümit İlbayı’yı, sonra da İzmit İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mahmut Nart’ı ziyaret etti. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ve İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu, Körfez İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hüseyin Eraslan’a ve Dilovası İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Said Arı’ya konuk olarak kuruluş yıl dönümlerini kutladı. Torun ve Aksu, Gebze İlçe Jandarma Komutanlığı’nı da ziyaret ederek ilçenin tek kadın astsubay kıdemli üstçavuşu Nesrin Atalay Özdemir’in şahsında İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarıyla tüm jandarma personelini tebrik etti.

KURULUŞU KUTLADILAR
İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, İzmit Belediye Meclis Üyesi Tuncay Aşkın ile birlikte Derince İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Gökhan Kızıltaş’ı ziyaret etti. İzmit Belediyesi Muhtarlar Masası Koordinatörü ve Meclis Üyesi Süleyman Şen ile İzmit Belediye Meclis Üyesi Yaşar Kardaş, Kartepe İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan Teğmen Özkan Bakır, Kandıra İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan Yüzbaşı Hasan Dombaycı’yı; İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu ile İzmit Belediyesi Koordinatörü Hakan Yalçın, Karamürsel İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burhan Demir’i, Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mahir Sarıdağ’ı ve Başiskele İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Gürbüz Göksu’yu ziyaret ederek 182.kuruluş yıl dönümlerini kutladı.


FOTOKOD:
KÖRFEZ: İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ve İzmit Belediye Koordinatörü Ozan Aksu, Körfez İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hüseyin Eraslan’ı ziyaret ederek hediyelerini takdim etti.

GEBZE: İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ile Koordinatör Ozan Aksu, Gebze İlçe Jandarma Komutanlığı’nı da ziyaret ederek ilçenin tek kadın astsubay kıdemli üstçavuşu Nesrin Atalay Özdemir’in şahsında jandarma ekiplerini çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

DİLOVASI: Dilovası İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Said Arı’ya nezaket ziyaretlerini gerçekleştiren İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ile Belediye Koordinatörü Ozan Aksu, Jandarma Teşkilatı’nın 182’nci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

İZMİT: İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Ümit Fındık, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve CHP İzmit İlçe Yöneticisi Nagip Çiçek, İzmit İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mahmut Nart’ı ziyaret etti.

KANDIRA: İzmit Belediyesi Muhtarlar Masası Koordinatörü ve Meclis Üyesi Süleyman Şen ve İzmit Belediye Meclis Üyesi Yaşar Kardaş, Kandıra İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hasan Dombaycı’yı ziyaret ederek kuruluş yıl dönümlerini kutladı.
Bu haber 1146 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum