İZİKAD'tan Atatürk'e minnet ziyareti

İZİKAD'tan Atatürk'e minnet ziyareti
06 Mart 2021 - 10:28
İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Anıtkabir’i ziyaret ederek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı. İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin Anı Defteri’ni imzalarken, İZSİAD Yönetim Kurulu da Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle her yıl olduğu gibi yine Türk kadınının en büyük destekçisi olan Atatürk’ün huzura çıkmak istediklerini söyleyen İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin, “Bu yıl da Ata’mıza gelerek Türk kadınları adına kendisine minnettarlığımızı göstermek istedik. İZİKAD Yönetimi olarak Ata’mızın huzurunda olmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.
İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin, anı defterine ise şunları yazdı:
“Sevgili Atam,
Tüm dünyamızı etkisi altına alan pandemi koşullara rağmen, İzmir İş Kadınları Derneği olarak huzurunda olmaktan büyük heyecan ve mutluluk duyuyoruz. ‘Benim manevi mirasım bilim ve akıldır’ dediğin yolu, rehberimiz olarak kabul ediyoruz. Her alanda sorgulayıcı, eleştirel, teknolojiyi tasarlayan ve üreten bireyler olarak çalışmaya devam ediyoruz. Ancak bu şekilde, senin istediğin ilerlemeye açık toplumlar oluşturacağımızın farkındayız.
Sana söz veriyoruz ki,
İzmirli iş kadınları olarak amacımız yükselmek, ileri gitmektir.
Açtığın yolda, gösterdiğin amaca, hiç durmadan yürüyeceğimize emin olabilirsin...
Huzurla uyu, Ruhun Şad olsun Atam!
İzmir İş Kadınları Derneği Başkanı Betül Sezgin”

Bu haber 1181 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum