İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Turgutlu Çıkarması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Turgutlu Çıkarması
08 Aralık 2021 - 16:32
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den Turgutlu Çıkarması

Millet İttifakı ortağı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ile birlikte Turgutlu’da esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi. Başkan Çetin Akın ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener esnaf ziyaretlerinin ardından ikili görüşmelerde bulundu.
Türkiye’nin dört bir yanına esnaf gezileri düzenleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Turgutlu’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Çetin Akın ve beraberindeki heyet ile birlikte Atatürk Bulvarı üzerindeki esnafı tek tek dolaşan Genel Başkan Meral Akşener, esnafın ve vatandaşların ekonomi başta olmak üzere yaşadıkları sorunları dinledi.
Genel Başkan Meral Akşener’den İrem Nur’a destek çağrısı
SMA Tip 1 hastalığı ile mücadele eden İrem Nur bebeğin annesi Ceylan Çakto ile de bir araya gelen Genel Başkan Meral Akşener, İrem Nur bebeğin tedavisi için başlatılan yardım kampanyasına destek olma çağrısında bulundu. Genel Başkan Akşener SMA Hastalığı konusunda Türkiye Büyük Millet Meclisinde de gerekli adımların atılması yönünde çalışmaların yapılacağını söyledi.
Başkan Çetin Akın ve Genel Başkan Akşener’den ikili görüşme
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, esnaf ziyaretlerinin sonrasında Genel Başkan Meral Akşener’i Turgutlu Belediyesinde misafir etti. Turgutlu’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildiği ve değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede Başkan Çetin Akın, Genel Başkan Akşener’e, “31 Mart seçimleri öncesinde sizlerin katılımıyla Turgutlu’muzda binlerce hemşehrimizle gerçekleştirdiğimiz mitingimiz hepimize büyük moral oldu. Turgutlu’muzda her şey iyi ve çok güzel oluyor” dedi.
 
Bu haber 1261 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum