İlimizde Koronavirüs Denetimi Gerçekleştirildi

İlimizde Koronavirüs Denetimi Gerçekleştirildi
24 Eylül 2020 - 09:56
İlimizde Koronavirüs Denetimi Gerçekleştirildi

İlimizde Vali Vekilimiz Sayın Zikri Şahin başkanlığında Koronavirüs tedbirlerine yönelik denetim gerçekleştirildi.

Şehrimizin ana caddelerinde, insanların yoğun olarak bulunduğu sokaklarda ve işletmelerde yapılan denetimlere Vali Vekilimiz Sayın Zikri Şahin’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu, İl Sağlık Müdürü Ali Bulut, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz ile emniyet mensupları katıldı.

Denetleme sırasında esnaflara ve vatandaşlara koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlere uyulması konusunda uyarılarda bulunuldu. Vali Vekilimiz Sayın Zikri Şahin, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülen salgın tehlikesinin henüz geçmediğini, vatandaşlarımızın da alınan tedbirlere mutlaka uymalarını istedi.

Salgınla mücadelede başarılı olmak için maske takılması, sosyal mesafeye ve hijyen kurallarına riayet edilmesi gerektiğini belirten Vali Vekilimiz Sayın Zikri Şahin, bu kurallara karşı toplumda duyarlılık oluşturmak ve halkımızın kurallara eksiksiz olarak uyması için ülkemiz genelinde geniş kapsamlı denetimler gerçekleştirildiğini ifade etti.

Öte yandan, tüm kamu kurum amirleri de bulundukları bölgelerde esnaf ve vatandaşlara kuralları uymaları yönünde hatırlatmalarda bulundular.
Bu haber 1005 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum