Güllük'te yeni halk plajı hizmete girdi

Güllük'te yeni halk plajı hizmete girdi
21 Temmuz 2020 - 11:41
Güllük’te yeni halk plajı hizmete girdi

Milas Belediyesi Güllük mahallesine yeni halk plajı kazandırdı. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına ait olan ve uzun yıllardır atıl olarak duran  arazi önündeki plaj düzenlenerek halkın kullanımına açıldı.

Yaz sezonu öncesinde sahil şeridinde kalan mahalleleri ele alarak düzenleme ve yenileme çalışmaları başlatan Milas Belediyesi  eski TPAO kamp alanını  halk plajına dönüştürdüğü çalışmayı tamladı. Alanda hummalı bir çalışma gerçekleştiren Milas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri genel temizliğin ardından,sahile şezlong ve şemsiye yerleştirerek vatandaşların kullanımına sundu.

Yaşanan korona virüs salgını nedeniyle Etibank,top sahası ve ptt kampı plajlarında yaşanan yoğunluğu azaltmak ve vatandaşların sağlığını koruma adına yeni plajı düzenleyip kullanıma açtıklarını belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ; “Yaz sezonu öncesi çalışmalarımızı  sahil mahallelerimizde yoğunlaştırdık.Bir çok bölgede mevcut plajların bakımının yapılmasının yanı sıra yeni plaj alanlarını da düzenleyip vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.Bu plajlardan birini de Güllük’te düzenledik.Arkadaşlarımız yeni halk plajında çalışmalarını tamamladı.plajımız vatandaşlarımıza hayırlı olsun”dedi.

 
Bu haber 2066 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum