Genel-İş 5 No'lu Şube Yönetimi ve Temsilcileri, Buca Belediyesi'nde Mağdur Olan İşçilerle İlgili Kararını Kamuoyuna Duyurdu!

Genel-İş 5 No'lu Şube Yönetimi ve Temsilcileri, Buca Belediyesi'nde Mağdur Olan İşçilerle İlgili Kararını Kamuoyuna Duyurdu!
26 Mart 2024 - 16:08 - Güncelleme: 26 Mart 2024 - 16:13
Genel-İş 5 No’lu Şube Yönetimi ve Temsilcileri, Buca Belediyesi'nde Mağdur Olan İşçilerle İlgili Kararını Kamuoyuna Duyurdu! 

Değerli arkadaşlar, 
Uzun süredir yaşadığımız zorluklar hepinizin malumudur. Geldiğimiz noktada üyemiz olmayan arkadaşlarımız maaşlarını alamamış, 01.01.2024 tarihli ek protokole ilişkin geriye dönük alacaklarımız ödenmemiş, 2 aylık gıda alacaklarımız yatırılmamış, maaşlarımızdan kesilen icralar, nafakalar ve BES ödemeleri yapılmamış ve kadrolu işçi arkadaşlarımızın geriye dönük ikramiyeleri verilmemişken işveren tarafından bu akşam düzenlenecek olan iftar yemeğine davet edilmekteyiz. Yaşadığımız sorunlara hiç bir çözüm üretilmemişken, bizler evimize ekmek götüremeyecek bir durumdayken belediye bütçesinin sorumsuz bir şekilde harcanmasını hem sizlerin temsilcileri, hem de Buca Belediyesinin emekçileri olarak ASLA KABUL ETMİYORUZ ! Ve düzenlenen bu yemeğe katılmayı UYGUN BULMUYORUZ ! 
Buca Belediyesi emekçileri olarak dayanacak gücümüz, bekleyecek sabrımız kalmamıştır ! 28.03.2024 Perşembe günü mesai bitimine kadar alacaklarımız ödenmezse yaşadığımız sorunları tüm kamuoyuyla paylaşacağımızı bildirir, saygılar sunarız. 
Genel-İş 5 No’lu Şube Yönetimi ve Temsilcileri
Bu haber 855 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum