GAZETE BUCA'NIN GENEL YAYIN YÖNETMENİ AZİZ TEKİN BUCA BELEDİYESİ ÖNÜNDE CHP'NİN BELEDİYECİLİĞİ VE BAŞARISIZ ADAY SEÇİMLERİ ÜZERİNE ELEŞTİRİDE BULUNDU.

GAZETE BUCA'NIN GENEL YAYIN YÖNETMENİ AZİZ TEKİN BUCA BELEDİYESİ ÖNÜNDE CHP'NİN BELEDİYECİLİĞİ VE BAŞARISIZ ADAY SEÇİMLERİ ÜZERİNE ELEŞTİRİDE BULUNDU.
27 Mart 2024 - 16:04

GAZETE BUCA’NIN GENEL YAYIN YÖNETMENİ AZİZ TEKİN BUCA BELEDİYESİ ÖNÜNDE CHP’NİN BELEDİYECİLİĞİ VE BAŞARISIZ ADAY SEÇİMLERİ ÜZERİNE ELEŞTİRİDE BULUNDU.

Aziz Tekin Buca Belediye işçilerinin maaşlarını alamaması üzerine Buca Beldiyesi önünde canlı yayın yaptı. Canlı yayında CHP’nin aday belirleme sürecini ele alarak , Cumhuriyet Halk Partisi’nin aday belirleme sürecindeki yanlışları hepimiz ve tüm Cumhuriyet Halk Partililer biliyor dedi. Aday adayları içinde ismi anketlerde dahi çıkmayan bir ismin aday olarak gösterildiğini ifade etti.

YAPILAN HAKSIZLARI DİLE GETİRMEK İSTİYORUM!

Yapılan haksızlıkları dile getirmek istediğini ifade ederek; Suat Nezir gibi özel bir ismin geçen seçimlerde de aday gösterlip geri çekildiğini ve Suat Nezir’e yapılan haksızlığı hepimizin bildiği bir gerçek olduğunu ifade etti. Zeki Karaoğlu gibi aday adayıyken Buca’da ilk seçim ofisi açmış, partiye emek vermiş bir isminde görmezden gelindiğini vurguladı. Sonuç olarak Ata’mızın partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin amacındanve misyonundan ayrıldığını söyledi.

5 YIL ÖNCE NASILSA ŞİMDİ DE AYNI!

İşciler mağdur edildiğini dile getirerek eleştirdiğinin Erhan Kılıç değil 15 yıl öce CHP Ercan Tati’yi gösterdi OLMADI! sonra Levent Piriştina geldi OLMADI! Sonra Erhan Kılıç geldi OLMADI! Şimdi de Görkem Duman aday diyerek Buca’nın CHP’nin deneme tahtası olmadığını ifade etti. Her gelenin işçiyi vurduğunu söyleyerek işçinin hakkını savunmak sendikanın hakkı kadar bir gazeteci olarak kendisininde görevi olduğunu hatırlattı.

Konuşmasında Özgür Özel’e de yer veren Aziz Tekin:

‘’ÖZGÜR ÖZEL’İ TEBRİK EDİYORUM. HAYIRLI OLSUN ÖZGÜR ÖZEL, BİZ SENİN GENEL BAŞKAN SANIYORDUK AMA İZMİR İL BAŞKANI OLMUŞSUN. HER HAFTA İZMİR’DESİN. NEDEN İZMİR’DESİN? ARTIK KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK. İZMİR’İ KAYBEDİYORSUNUZ SAYIN ÖZGÜR ÖZEL.’’

Aziz Tekin, 1928 Buca Gönüllüleri Platformu olarak gerçekten Buca’yı değiştirecek aday ve projeleri araştırdıklarını söyledi. Her meslekten bu platformda gönüllü arkadaşlarının olduğunu değişim için Adnan Öztekin’i, büyükşehirde Hamza Dağ’ı desteklediklerini açıkladı.


Bu haber 898 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum