FEN İŞLERİ EKİPLERİ ŞEHRİN BİRÇOK NOKTASINDA ÇALIŞIYOR

FEN İŞLERİ EKİPLERİ ŞEHRİN BİRÇOK NOKTASINDA ÇALIŞIYOR
11 Haziran 2020 - 15:39
FEN İŞLERİ EKİPLERİ ŞEHRİN BİRÇOK NOKTASINDA ÇALIŞIYOR

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Şehir genelinde tespiti yapılan bozuk durumdaki yolların onarılması ve düzeltilmesi gibi çalışmalara devam eden ekipler hem yaya hem de araç trafiğinde sorunlu olan yerleri de elden geçiriyor.

Havaların düzelmesiyle birlikte çalışma temposunu artıran ekipler şehrin birçok noktasında çalışıyor.

Ekipler; Çıtlakkale Mahallesi Stadyum Sokakta kaldırım çalışması, Hacımiktad Mahallesi Yayla Sokak’ta kaldırım çalışması ve yol tamiratı, Çınarlar Mahallesi Kalebayırı Sokak’ta merdiven çalışması, Hacısiyam Mahallesi Öz Sokak’ta kaldırım çalışması yürütüyor.

Ayrıca, Sultan Selim Mahallesi Kazancılar Sokak’ta kayma riskine karşı merdivenlerde çalışma yapılıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, program dâhilinde çalışmaların sürdüğünü belirterek: “Tabi ki arada zorunlu, hemen müdahale etmemiz gereken yerler oluyor. Ancak şehrimizin tamamıyla ilgili belirlediğimiz programı uygulamak için ekiplerimiz aralıksız olarak çalışmaya devam ediyor.” dediler.

 
Bu haber 1305 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum