ERKEN TANI VE PSİKOLOJİK DESTEKLE MEME KANSERİNİ YENDİ!

ERKEN TANI VE PSİKOLOJİK DESTEKLE MEME KANSERİNİ YENDİ!
16 Ekim 2020 - 12:17
ERKEN TANI VE PSİKOLOJİK DESTEKLE MEME KANSERİNİ YENDİ!

 

Akıncı: "Hayatımı Yaşamayı Seçtim ve Kanseri Atlattım" 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın en önem verdiği projelerden biri Toroslar Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi, danışma hizmeti vererek kadınların yanında olmaya ve Toroslar halkının yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor.

 

Meme kanseri tedavisi sırasında Toroslar Belediyesi bünyesinde bulunan Toroslar Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi'ne başvurarak, alanında uzman psikologlardan danışma hizmeti alan Akıncı, erken tanının ve taramanın önemine dikkat çekti.

 

Toroslar Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi'nin alanında uzman psikologları, 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı dolayısıyla erken tanı ve psikolojik destekle meme kanserini yenen Fatma Gürbüz Akıncı ile videokonferans görüşmesi yaptı.

 

AKINCI: "KANSERLE MÜCADELEDE MOTİVASYON ÖNEMLİ"

Akıncı, 48 yaşında iki çocuk annesi. İki yıl önce meme başındaki çöküntüden şüphelenerek doktora başvurdu. Meme kanserinde erken tanının ne denli önemli olduğunun farkında olan Akıncı, tanı ve tedavi süresince yaşadığı deneyimlerini paylaşarak, Toroslar Belediyesi aracılığıyla bu mücadeleyi sürdürenlere örnek oldu.
Bu haber 1025 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum