"Corona Virüsü Bornova'da konuşulacak"

"Corona Virüsü Bornova'da konuşulacak"
15 Şubat 2020 - 10:30
Reklam
Çin’den tüm Dünyayı yayılan ve bugüne kadar 800’den fazla kişinin ölümüne neden olan Corona Virüs, Bornova Belediyesi’nin düzenlediği panelle masaya yatırılacak. 

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbı Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri; Prof. Dr. Candan Çiçek ve Ramazan İnci, Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’nde (Nikah Salonu) düzenlenecek panelde, ölümcül virüsle ilgili gerçekler ve söylentileri anlatacak. Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Kavaklı’nın yöneteceği “Coronavirüs 2019: Söylentiler ve Gerçekler “ başlıklı panel 17 Şubat Pazartesi günü saat 18.00’da gerçekleştirilecek.

Türkiye’de rastlanmadığı halde tüm dünyayı etkileyen Corona Virüs’ü hakkında pek çok söylentinin de bulunduğuna dikkat çeken Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, “Başta ölümcül Corona olmak üzere virütik hastalıklar ve onların bulaşma sistematiği hakkında bilgi verilecek, basit korunma yöntemleri anlatılacak” dedi. 

Bornova Belediyesinin Evde Yaşlı, Gebe, Lohusa ve Bebek Bakımı, Sağlıklı Yaş Alma Merkezi, Hasta Nakil, Ağız ve Diş Bakımı, diyetisyen kontrolündeki beslenme danışmanlığı gibi hizmetleri olduğunu hatırlatan Başkan İduğ, Kültürden sanata, spordan tarıma; ilgili kişi, kurum ve sivil toplum örgütleriyle işbirliği yaparak pek çok alanda vatandaşlarımızı bilgilendirmeye, eğitimler vermeye devam edeceğiz” dedi.
Bu haber 2704 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum