CHP KONAK'TAN KAYMAKAM ZİYARETİ

CHP KONAK'TAN KAYMAKAM ZİYARETİ
04 Ekim 2021 - 16:40
CHP KONAK’TAN KAYMAKAM ZİYARETİ 

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, Konak Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Gruşçu, Konak’ın siyasi akapunktur noktası olduğunu söyledi.
 


  Gerçekleşen ziyarete CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’nun yanı sıra İlçe Sekreteri Aslı Değirmenci, İlçe Saymanı Erdinç Demirci, İlçe Eğitim Sekreteri Füsun Çetin ve İlçe Başkan Yardımcısı Volkan Özdamar eşlik etti. Daha önce Ayvalık Kaymakamlığı görevini sürdüren Görgülüarslan, geçtiğimiz günlerde Konak Kaymakamlığı görevine atanmıştı. Karşılıklı olarak olumlu geçen görüşmede, Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’nun gerçekleştirdiği  ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Kimseyi ayırmadan, devletine, Cumhuriyete ve Atatürk değerlerine bağlı olan herkesle bir arada çalışmaktan keyif alacağını söyleyen Görgülüarslan, toplumsal kucaklaşmaya çok ihtiyaç olan bu dönemde sivil organizasyonların öneminin büyük olduğunu söyledi. 

 KONAK TÜRKİYE’NİN SİYASİ AKAPUNKTUR NOKTASI
 
  CHP’nin genç ve başarılı Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu gerçekleştirilen ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. Gruşçu, “birlikte Konak anlayışıyla hareket ettiğimiz güzel ilçemizde, Belediye Başkanımız Sayın Abdül Batur tüm siyasi partileri ve STK’ları uyum içerisinde yönetiyor. Biz siyasi partilere de bu süreçte büyük bir görev düşüyor” dedi. Genç başkan, “Konak’ı Türkiye’nin minyatürü olarak gördüklerini ifade etti. Gruşçu, Konak adeta ebru sanatında iç içe geçmiş olan renklerin bir aradaki uyumunu bize toplumsal olarak yaşama fırsatı sunuyor. Bunun bilincinin ve sorumluluğunun farkında olup Konak’ı bir siyasi akapunktur noktası olarak görüyoruz. STK’larımızla, muhtarlarımızla ve tam 21 ihtisas komisyonuyla birlikte Konak’ı uyum içerisinde yönetiyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı
 
Bu haber 1192 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum