"CHP İktidarında Halkın Parası Halka Dönecek" Saha Çalışmaları Basın Açıklaması

"CHP İktidarında Halkın Parası Halka Dönecek" Saha Çalışmaları Basın Açıklaması
28 Eylül 2021 - 08:40
Seçim bölgemizde başladığımız saha çalışmalarımıza 26 Eylül 2021 Pazar günü Kızılcıkdere Bağ Bozumu Etkinliklerine katılımın ardından 27.09.2021 Pazartesi günü Kofçaz ilçemize yaptığımız ziyaretlerle devam ediyoruz.Kofçaz İlçemizde üretici ve çiftçi birliklerimizi ziyaret ederek üreticilerimizin dertlerine ortak olduk çözüm önerilerimizi anlattık.
Daha sonra pazaryeri ve ilçe merkezinde esnafımızı ziyaret ettik, vatandaşlarımızla buluşarak sıkıntılarını, sorunlarını dinledik.Kofçaz ilçemizde çiftçimiz dertli, üreticimiz perişan başta gübre ve mazot olmak üzere girdi maliyetlerinden dolayı herkes mağdur olmuş. Çalışırken batıyoruz diye şikayet ediyorlar.Toplumun tüm kesimlerinde dertler sorunlar büyümeye devam ediyor. Esnafımız, emeklimiz, çalışanlarımız, çiftçimiz, üreticimiz hayat pahalılığından, insanca yaşam şartlarına sahip olamamaktan dert yanıyor. Milyonlarca çalışanımız açlık, yoksulluk sınırının altında bir gelirle yaşam mücadelesi
veriyor.20 yıllık AKP hükümetlerinin ülkemizi ve vatandaşlarımızı getirdiği durum sonucu, sefalet ve yoksulluk yaygınlaşıyor, tarlasını süren çiftçinin traktörü haciz ediliyor, sulamada kullandığı elektriği kesiliyor.Ama öte yanda Ziraat Bankası’na milyonlarca dolar borç takan yandaşlar korunup kollanmaya devam ediliyor. Mutlu azınlıklar ülke kaynakları sayesinden haksız bir şekilde servetlerine servet katıyor.Artık bu adaletsiz ve vicdansız düzen son bulacak, ilk seçimde vatandaşlarımız sefaleti yaşam biçimi, yoksulluğu kader haline getirmeye çalışanlardan hesap soracak.Umutsuzluk yok, çözümün ve umudun adresi CHP ilk seçimde iktidara gelecektir.Halkın parası halka dönecek. Saygılarımla.
Bu haber 1056 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum